Brukerdiskusjon:Kissmad

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

"Skandinavisk death metal"[rediger kilde]

Jeg endret "skandinavisk death metal" til "Gothenburg death metal" (antar du siktet til gothenburg) på Mal:Heavy metal og skiftet "steder" til "scener". Litt usikker på hvor godt scener egentlig passer på norsk men. GoogleMe 8. jul 2007 kl. 19:06 (CEST)

Bra at du skifta Skandinavisk til Gothenburg, det var liksom det jeg tenkte på. Når det gjelder scener, mener du at vi skal fjerne den delen, eller? Og forresten så har jeg lagt til ett nytt forslag på dugnadsliten, en ny vri på en måte, du skjønner hva jeg mener når du ser det. Så tenkte jeg at vi kunne sende en melding for hva som skal være dugnaden for hver periode til medlemmene i prosjektet. Grunnen til det er at jeg tror ikke det er så mange som besøker prosjektsiden til tider. Kissmad 8. jul 2007 kl. 19:20 (CEST)
Det sto "Viktige steder og perioder", så endret jeg det til "Viktige scener og perioder", da scene er et mer brukt begrep i denne sammenhengen. Jeg så at du hadde nominert Helloween, men jeg veit ikke hvor involvert jeg ville blitt i en dugnad. Skjønte heller ikke hvorfor du hadde satt på ukenummer der også. GoogleMe 8. jul 2007 kl. 19:55 (CEST)
Jojo, men du skrev "Litt usikker på hvor godt scener egentlig passer på norsk men.", så da trodde jeg at du kanskje ikke vil ha den delen på malen. Ukenummer er for å opplyse hvilke uker vi skal jobbe med artikkelen, slik at det blir litt mere systematisk. Kissmad 8. jul 2007 kl. 20:11 (CEST)
Det er helt klart ditt valg om du har lyst til å fikse på artikkelen, men jeg tenkte at siden vi nå har Metallica og Iron Maiden som gode artikler, kanskje vi også kunne få Helloween til god en gang, siden den ikke er så langt unna. - Kissmad 8. jul 2007 kl. 20:23 (CEST)
Grunnen til at jeg lurte på det med ukenummer var at hvis noen mener en annen artikkel bør være først så er det jo ikke den uken du som blir Helloweens periode. Men siden Helloween-artikkelen har blitt såpass lang nå så synes jeg det er greit at vi tar den som dugnad først så kan vi se hvordan det går og kanskje ta Motörhead neste gang. Jeg skriver meg opp på nominasjonen nå, så kan du legge den til på prosjektsiden om du vil. Tviler på at det kommer noen fler og sier for eller imot. Kanskje Deadman kommer, men ellers ingen. GoogleMe 8. jul 2007 kl. 20:28 (CEST)
Vi får se, jeg har sendt ut invitasjoner til mange av de som er på prosjektet, så kanskje flere vil være komme med etterhvert. Kissmad 8. jul 2007 kl. 20:36 (CEST)
Men skal vi sette artikkelen som dugnad? Det er jo bare 3 timer til uke 28 starter og det virker som den vil bli det uansett hvor mange som måtte være enige og uenige. GoogleMe 8. jul 2007 kl. 20:42 (CEST)
Gjør gjerne det, men det er vel ikke farlig om det kommer med folk etterhvert? Det er jo tros alt over en to-ukers periode. - Kissmad 8. jul 2007 kl. 20:49 (CEST)
Folk kan gjøre "hva de vil" med artikkelen, jeg bare tenkte det var like greit om vi bare bestemte at det ble Helloween-artikkelen med en gang. GoogleMe 8. jul 2007 kl. 21:04 (CEST)
Ok, jeg lager en mal eller no, sånn som de har på det engelske prosjektet, som skal informere om at Helloween har blitt valgt til dugnad for ukene 28-29. - Kissmad 8. jul 2007 kl. 21:16 (CEST)
Jeg har allerede laget en mal som ligger nederst på Helloween-siden. Bare la den til slik artikler som er med i Artikkelkonkurransen har lagt til sine bokser. Du kan gjerne endre malen eller ta kontakt med meg om du har noen forslag til forbedringer. Tror ikke vi "får lov" å ha boksen øverst på siden da. Jeg har ikke spurt, men jeg veit at andre ting alltid har ligget nederst eller på diskusjonssiden. Jeg har ikke lagt til noe info på HMP-siden da. GoogleMe 8. jul 2007 kl. 21:24 (CEST)

hei, kan vi ikke lage et musikk prosjekt til, som inkluderer annen musikk enn metal, slik som pop, jazz, blues etc?

Kanskje det, tviler på at jeg kommer til å være så aktiv der da, men det er jo en god idé. Kissmad 1. sep 2007 kl. 01:11 (CEST)

Mye merkelig språk[rediger kilde]

Hmm, har prövet rydde etter Mathiastrym men er på dypt vann her. Kan du ta en runde på artikler som Linkin Park og andre som er relatert til dette? Noorse 25. okt 2007 kl. 01:21 (CEST)

Så bemerkningen din hos Deadman og har endret litt på diskografien hos Kai Hansen. Er den ok slik? Er ikke sikker på om det var det han mente, men syntes det var verd et forsök ;) Noorse 25. okt 2007 kl. 01:33 (CEST)
Skal ta en titt på artikkelen. Kissmad 25. okt 2007 kl. 16:25 (CEST)
Glad du trår til. Jeg har merket (nesten?) alle artiklene han har gjort noe med med {{språkvask}}, jeg ga opp å vaske underveis. Et av forsøkene endte med at jeg oversatte Farrell fra engelsk... Noorse 26. okt 2007 kl. 01:02 (CEST)

Kan du sjekke og verifisere denne artikkelen (se diskusjonssiden). Jeg har gjort et søk, men fant lite. Det kan hende at tittelen er feilskrevet, men det kan også hende at hele greia er bare tøys, who knows? Jeg sender denne meldingen til de av oss som står oppført som kunnskapsrike om tegneserier. --Finn Bjørklid 28. des 2007 kl. 10:27 (CET)

WP: Heavy Metal[rediger kilde]

Heisann

Jeg ser at du er ganske lite aktiv nå for tiden, med kun to redigeringer etter sommeren i fjor. Jeg må først få si at jeg syns dette er trist, da vi absolutt trenger flere som redigerer artikler om metal her.

Med tanke på din inaktivitet, lurte jeg på om det var greit at jeg tok over WP: Heavy Metal? Det er et prosjekt jeg virkelig vil prøve å holde oppdatert, forbedre, fortsette med, og fremme det videre. Håper på positivt og kjapt svar.

Mvh Kristoffer A Giljeskrik! 4. okt 2009 kl. 18:51 (CEST)

Mange takk! Håper å se navnet ditt på noen redigeringer til i fremtiden ;) Kristoffer A Giljeskrik! 15. nov 2009 kl. 22:56 (CET)

Heavy metal-prosjektet[rediger kilde]

Jeg vet du ikke har gjort endringer (med denne kontoen hvert fall) siden 2009, men hvis du skulle se dette så har jeg hvert fall tenkt å prøve å få tråkket igang heavy metal-prosjektet igjen. Dette er forresten GoogleMe. Se denne diskusjonssiden for mer info. Headsgreat 23. jan 2011 kl. 22:38 (CET)