Brukerdiskusjon:Finnrind/arkiv101

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Precise differences between blocked users

Nazi Wikinger from Wiking Jugend is maniac of introducing false non-Greek Yot hoax name to Greek alphabet, (while there permissible is only variation like Iota/Jota) while SIMTHEGREC only harmonizes spellings based upon existing native Greek el:Δίγαμμα and el:Δίσιγμα. His movings of Iota to Jota even blocks possibility of such hoaxes! He as SIMTHEGREC never ever edited at all in Greek Wikipedia, nor introduced any Yot hoaxes see:

Calling such harmonization as vandalism is unjust, because modern descriptive di-gamma/di-sigma names came later, as replacement of earlier acrophonic wau/sampi, which is clearly explained in el:Ελληνικό_αλφάβητο#Απαρχαιωμένα_σημεία

SMITHEGREC in reality is sock puppet of native francophone fr:Utilisateur:SIMTHEGREC:

He only treats Greek Wikipedia as native specimen of Greek alphabet terminology priority, while not inventing himself anything new. As you see, his goals are different. Only subject is common in case of Wikinger and SIMTHEGREC, but they are not two unique persons in the world interested in Greek alphabet, because many thousands of humans in the world share the same interest.

If you will look at:

http://toolserver.org/~luxo/contributions/contributions.php?user=SIMTHEGREC&blocks=true http://toolserver.org/~luxo/contributions/contributions.php?user=SMITHEGREC&blocks=true

you will not see anything related to Yot hoax at all!!!

Malarz pl

Oh really... and I take it that you're not the person editing as neither Wikinger nor sim-/smithegrec... Finn Rindahl 15. jun 2010 kl. 12:44 (CEST)

Svar

Du har nye meldinger
Du har nye meldinger
Hallo, Finnrind. Du har nye meldinger på Wikipedia:Torget#Brukermeldinger.
Du kan fjerne denne notisen når som helst ved å fjerne {{Svar}}- eller {{Talkback}}-malen.

Iceblock (d) 19. sep 2010 kl. 21:30 (CEST)

Blokkerte

Hei! Guttene du advarte i går, har jeg nå blokkert fordi de har fortsatt sine guttestreker i dag formiddag. Tildels grove greier. Den type brukere som har så fullstendig infantile bidrag, er det ingen håp for på etpar år og det er like greit å bare blokkere tvert, etter én advarsel. Bjoertvedt 3. okt 2010 kl. 13:09 (CEST)

Den er grei, jeg burde vel egentlig bare ha trykket på blokkeringsknappen allerede i går. Finn Rindahl 3. okt 2010 kl. 13:48 (CEST)

Kirkene på Jessheim

Hei, kan du se om dette omhandler samme sted: Jessheim arbeidskirke og Jessheim kirke. Jeg har foreslått fletting, men det må vel gjøres av en administrator? Vidariv 13. okt 2010 kl. 12:58 (CEST)

Ja, det er åpenbart samme bygg - sannsynligvis en bug i databasen da boten drev og opprettet disse. Ettersom historien til Jessheim kirke bare var bot og malklistring, gjorde jeg den enkelt om til en omdirigering. Finn Rindahl 13. okt 2010 kl. 13:45 (CEST)
Takk skal du ha. Jeg ville kanskje hatt den på Jessheim kirke, men en omdirigering går fint. Hva tror du om Gardermoen kapell? Det står at den har kirkegård, men jeg tror det siktes til flyplasskirken i artikkelen. Vidariv 13. okt 2010 kl. 14:13 (CEST)
Dersom det er flyplasskapellet (egentlig et stillerom for alle religioner), bilde her forresten er det jo definivt ikke kirkegård, og alternativet er at det dreier seg om garnisonskapellet på Gardermoen flystasjon - der var det nok heller ikke kirkegård. Jeg stusser også på innvielsesdato i 1996 - hovedflyplassen var vel ikke i drift før 1998? Ellers er jeg enig i at Jessheim kirke bør være hovedoppslagsord, skal flytte. Finn Rindahl 13. okt 2010 kl. 15:00 (CEST)
En interessant oversikt over forsvarets kirker tyder på at det kan være flystasjonen det dreier seg om. Takk for at du satte meg på sporet av det. Vidariv 13. okt 2010 kl. 15:59 (CEST)
Jepp, enig i at det sannsynligvis er det kapellet boten har «tenkt på». Men utover at den er nevnt blant forsvarets kirker fant jeg ikke noe mer info på det, se ellers Sessvollmoen kapell for det tidligere garnisonskapellet. Finn Rindahl 13. okt 2010 kl. 17:47 (CEST)

Englands historie er anbefalt – takk til finishhjelperne også

Artikkelen om Englands historie, som du har bidratt til å forbedre i sluttfasen, er blitt rangert som WP:AA. På vegne av alle oss som synes at den typen samarbeidet er noe av det som gjør wikipedia bra: Takk for innsatsen, og gratulerer med «din andel» av utmerkelsen. Vi håper at vi kan vente oss flere gode bidrag fra deg!? Mvh MHaugen 20. okt 2010 kl. 00:35 (CEST)

Meldinger

Hei. Vær så vennlig å skriv et nytt emne ved å trykke på meldingsknappen, isteden for å skrive meldingen på et svar hos et annet spørsmål! Det er litt enklere å holde styr på. Svaret vil bli flyttet til et nytt emne, men takk for svar.

Mvh Wiki1643 23. okt 2010 kl. 17:23 (CEST)

Hm, jeg svarte da vitterlig på det du spurte om der du spurte om det... Men for all del, flytt det hvor du vil :) Finn Rindahl 23. okt 2010 kl. 19:05 (CEST)
OK, trodde først du mente mitt siste innlegg på diskusjonssiden din, den er grei. Finn Rindahl 23. okt 2010 kl. 19:21 (CEST)

Helbredelse

Kan du ta en titt på det eldste bidraget i lista over upatruljerte endringer og se om det bør redigeres før det merkes patruljert? - mvh 4ing 1. nov 2010 kl. 12:50 (CET)

Hm, jeg hadde ikke tid til mer en en rask kikk akkurat nå, og forsto ikke helt om det var en spesiell redigering i artikkelen du stusset på. Generelt betyr vel ordet helbredelse «det å bli frisk», og ikke begrenset bare det å bli frisk gjennom (kristen) forbønn ellerhealing. Jeg er slett ikke sikker på hvordan vi skal gripe denne artikkelstubbben an. Finn Rindahl 1. nov 2010 kl. 13:19 (CET)
Finn har et poeng jeg kan følge. Noe annet er at artikkelen er korteste laget, og da tenker jeg på at setningene er satt opp nærmest i stikkordsform, omtrent som en PowerPoint-presetnasjon. Det er åpent spørsmål hvor hensiktsmessig den er, totalt sett. --Finn Bjørklid 1. nov 2010 kl. 13:24 (CET)
(red.konfl.) Det er hele artikkelen jeg gjerne skulle ha vurdert, ikke enkeltredigeringer. Bokmålsordboka forklarer ordet med det å bli frisk, men det er en unyansert fremstilling. Jeg har merket artikkelen snever, og påført at en påstand trenger referanse, men jeg avventer å merke den patruljert. - mvh 4ing 1. nov 2010 kl. 13:35 (CET)

Takk!

Takk for at du ryddet opp i rotet med oldsaksamlingene. Det ergret meg noe grenseløst! Hilsen Colliekar 8. nov 2010 kl. 10:33 (CET)

Bare hyggelig, og det var ikke stort jeg bidro med. Finn Rindahl 8. nov 2010 kl. 11:58 (CET)

Kartposisjon Antarktis

Kan du ta en ny titt på Mal:Kartposisjon Antarktis? Den returnerer ikke korrekt posisjon. Siden du jobbet med den sist, har det kommet til en rekke nye interwiki-lenker, så kanskje det er mulig å plukke opp noe derfra? - mvh 4ing 22. des 2010 kl. 15:16 (CET)

Jeg ga i grunn oppp dette prosjektet, ettersom jeg skjønte at det langt oversteg min kode-innsikt å få ting på plass. Tror ikke jeg kjenner meg verken motivert eller kvalifisert til å ta det opp igjen, beklager. Det enkleste vil sannsynligvis være å starte fra grunnen igjen med å importere en mal (med undermaler etc etc) som faktisk virker fra et annet prosjekt. Mvh Finn Rindahl 22. des 2010 kl. 15:28 (CET)
Takk for din oppriktighet :-) 4ing 22. des 2010 kl. 15:37 (CET)
Jeg er enig med Finn i at vi nok kunne ha behov for å gjøre en restart på dette. Jeg importerte i sin tid den første malen for dette, men ulempen med et så komplisert malverk er at ingen klarer vedlikeholde det. Slike maler burde egentlig være en enkel overbygning for å få lokalt språk, på noe som lå sentralt og ble kompetent og felles vedlikeholdt. Haros 22. des 2010 kl. 17:20 (CET)
Når er det helt spesielle problemer med Antarktis i forhold til å bruke {{kartposisjon}}, ettersom det må ganske avansert matematikk til for å få laget et standard koordinatsystem ut av det. Men ellers helt enig med Haros, vi er litt for mange som har laget hver våre kompliserte løsninger på forskjellige mal-problem, og da blir både vedlikehold og løsning av nye problem unødig vrient. Finn Rindahl 22. des 2010 kl. 18:44 (CET)

God jul

Siden jeg ikke har tenkt å spamme ørtiførti brukerdiskusjoner, og heller ikke vil være logget på Wikipedia i julen, poster jeg like gjerne et ønske om god jul til alle het på Wikipedia på min egen brukerdiskusjonsside. Satser på at alle som kjenner meg godt nok til å ville sette pris på en slik hilsen også overvåker denne siden. Finn Rindahl 23. des 2010 kl. 23:46 (CET)

God jul til deg også. Vonar du ikkje slit deg ut på jobb i jula. Mvh 3s 24. des 2010 kl. 11:08 (CET)
Riktig god jul, Finn! Vennlig hilsen Anne-Sophie Ofrim 24. des 2010 kl. 11:27 (CET)

Elvis Presley

Nei, det er ikke jeg som endrer vilkårlig. 1,5 mrd solgte album har stått i artikkelen i flere år, men har nå nylig blitt endret til 1,1 mrd. Jeg endret faktisk tallet tilbake. Hvordan kunne dette endres til 1,1 mrd uten å måtte dokumentere noe på samme måte? Det er ikke konsekvent. Norw73--Norw73 29. des 2010 kl. 01:36 (CET)

Ok, skal sjekke historikken - men først og fremst må det en kilde til, enten vi skal bruke 1,1 mrd eller 1,5 mrd. Finn Rindahl 29. des 2010 kl. 01:39 (CET)
Jeg holdt på å sjekke og fant denne. Sparer kanskje deg eller andre litt tid. — the Sidhekin (d) 29. des 2010 kl. 01:41 (CET)
Takk. Endringen ip'en gjorde skulle ikke ha blitt godkjent, men slapp sannsynligvis gjennom pga etterfølgende vandalisering. Uansett synes jeg ikke vi skal rette tallet igjen uten kilder, jfr. min kommentar på artikkelens diskusjonsside. Finn Rindahl 29. des 2010 kl. 01:48 (CET)