Hopp til innhold

Bruker:Osopolar

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Wikipedia:Babel
Babel-brukerinformasjon
nn-N Denne brukaren meistrar nynorskmorsmålsnivå.
no-N Denne brukeren behersker norsk (bokmål)morsmålsnivå.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
de-3 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf hohem Niveau.
fr-2 Cet utilisateur dispose de connaissances intermédiaires en français.
it-1 Quest'utente può contribuire con un livello elementare in italiano.
es-1 Esta persona tiene un conocimiento básico del español.
Brukere etter språk

.

Hei!

Jeg heter Knut Hansvold og bor i Tromsø, selv om jeg egentlig kommer fra Tromsdalen. Der jobber jeg i reiseliv. Siden jeg er en uforbederlig geografifrik, jobber jeg mest med artikler om byer og land i hele verden. Spesielt skriver jeg artikler om mitt favorittland Mexico, og håper det bidrar til å øke kunnskapen om dette flotte landet. Ellers har jeg medvirket til artikler om stilhistorie, språk, Tromsø (hjelp, den artikkelen er visst dårlig) og mye annet.

Ellers er jeg ikke tilhenger av riksmål, og har kommet opp i noen heftige diskusjoner her. Dråpen kom da en eller annen gjorde meg oppmerksom på at vi snakker riksmål i Tromsø, og at det er et velkjent faktum og at jeg tok helt feil. Uff, da ble jeg litt mindre enn leksikalsk.

Jeg er ikke spesielt dyktig på å plassere bilder riktig, sette inn fancy tabeller eller holde et knusktørt leksikalsk språk. De som irriterer seg over det, får heller rette opp blomstene enn å sette inn fornærmede innlegg på diskusjonssidene. Muligens er vel det meningen med hele Wikipedia?