Diskusjon:Kenneth Bjerkelund

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kenneth Bjerkelund. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. jan. 2018 kl. 21:56 (CET)[svar]

Fjernet tekst[rediger kilde]

Fortellende/subjektiv

  • « og for å bane veien for en ny tilnærming til utdanning i de rurale strøk i Afrika. Han reiste her på den lokale måten for å få førstehands kjennskap til den lokale kulturen i landet»
  • «Han møtte de alle de lokale stammelederne i et eget møte i Foya, Lofa Liberia for å diskutere utvikling og gikk videre til fots til de innerste landsbyene her hvor han fikk et lokalt stammenavn "sa mambo" som betyr "den førsteføtte av landsbyen Mambo" og formelt ble inkludert i Kissie tribe som holder til i grenseområdene mellom de tre landene.»
  • «I 2013 reiste han sammen med en norsk veteran til USA for å bli bedre kjent med grundere bak den Amerikanske krisehandteringsorganisasjonen Team Rubicon USA og for å forespørre organisasjonen om å spre sitt konsept internasjonalt og var lenge den norske representanten for organsiasjonen i Norge. Han overnattet også en natt alene på 5th street LA og på gaten i San Francisco sammen med og for å forstå uteliggerne her, for å bane veien for et fremtidig prosjekt for å bistå disse.<ref>{{Kilde www|url=http://teamrubiconglobal.org|tittel=Home|besøksdato=2017-12-17|språk=en|verk=Team Rubicon Global}}</ref>»
  • «I 2013 hadde Bjerkelund ansvaret for en multinasjonal delegasjon fra Norge, Liberia og Canada som reiste ned til Liberia for å kartlegge potensialet for utvikling på 4 ulike områder og kartla potensialet for kaffeproduksjon i landet i egen rapport som ble overlevert lokale myndigheter på samme tid som Verdensbanken gikk inn med storkapital for å gjenopprette kaffeproduksjonen i landet etter krigen.»
  • «I 2014 deltok Bjerkelund i etableringen av den første grundereventen i Europa for tidligere forsvarsansatte som et samarbeid mellom Making Change og Startup Weekend. Han gjennomførte selv opplegget hvor han vant eventen med ideen bak Leading Change.[1]»
  • «I 2015 gjennomførte Bjerkelund en spesiell rekognosering til Malta og utformet en egen rapport på hvordan det internasjonale samfunnet vil kunne komme på offensiven av den omfattende flyktningekrisen.»
  • «I 2016 reiste han til Jordan for å bistå Scatec Solar ASA med å oppnå full effekt av sin CSR strategi i landet, og for å inkludere lokalbefolkningen tettere i prosjektet med å bygge solcelleparker i landet.[2]»

Noe av dette kan muligens settes tilbake i oppsummert form og med referanser. --Vennlig hilsen Erik d.y. 12. sep. 2018 kl. 21:00 (CEST)[svar]

Det du har gjort her grenser til vandalisme. Din endring har forverret kvaliteten på artikkelen. Det er helt kurant å mene at tonen/setningene ikke er gode nok. Derimot er det åpenbart problematisk å bare fjerne mye av den relevante faktainformasjonen MED referanser og så skrive at mye av det her burde vært i artikkelen. Det er et par som nok kunne vært droppet eller kraftig skrevet om, men flere av dem er mye mer verdt å ha i artikkelen enn å fjerne dem, slik som noen av de siste punktene. For ryddighetens skyld så er Bjerkelund en barndomsvenn av meg, og gikk i parallell-klassen min og jeg har gjort noen få småting for Making Change, men ikke noe som er viktig. Jeg skal prøve å rydde opp of forbedre artikkelen litt, slik du burde ha gjort i 2018. Zokum (diskusjon) 29. apr. 2022 kl. 10:48 (CEST)[svar]

Uklar tekst[rediger kilde]

«dersom ebolaviruset fulgte den verst tenkelige aksen videre og evakuerte en norsk familie fra ebolaviruset under oppholdet i landet» --Vennlig hilsen Erik d.y. 12. sep. 2018 kl. 21:05 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kenneth Bjerkelund. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2019 kl. 22:27 (CEST)[svar]

Hvorfor dette er en relevant artikkel på wikipedia[rediger kilde]

KB er leder av en hjelpeorganisasjon han selv har stiftet, og som har vært representert i flere kriseområder gjennom en årrekke, ca 8 år. Han har også skrevet en bok som er utgitt på Kagge forlag. Begge disse to punktene burde være nok alene til at det er verdt en artikkel på norsk wikipedia. Frasen "Kenneth Bjerkelund" har 1570 treff på google, og det er artikler/stoff om han fra alt fra forlaget sitt, til norsk forsvarsforum, kvinner og klær og omtale på nrk.no i 2017. Jeg har for øvrig en god del bias siden han er en barndsomvenn og ca like gammel som meg, og gikk i parallellklassen min. Zokum (diskusjon) 29. apr. 2022 kl. 10:55 (CEST)[svar]

Det er mye uklart i artikkelen som trenger litt omsorg, men bokutgivelse og en del medieomtale kan være nok så jeg fjernet relevanstaggen. Hilsen Erik d.y. 4. mai 2023 kl. 21:03 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kenneth Bjerkelund. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. jan. 2024 kl. 15:14 (CET)[svar]

  1. ^ «Startup Weekend Military Veterans 2013 in Norway. Mission: further equip veterans to be entrepreneurs». Vimeo. Besøkt 17. desember 2017. 
  2. ^ Systems, eZ. «Jordan - Portfolio | scatecsolar.com». www.scatecsolar.com (norsk). Besøkt 17. desember 2017.