Steingrímur Steinþórsson

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.

Steingrímur Steinþórsson
[[Fil:Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.|150px|frameless]]
Født 12. februar 1893
Álftagerði, Island
Død 14. november 1966 (73 år)
Statsborger i Island
Islands statsminister
19501953
Forgjenger Ólafur Thors
Etterfølger Ólafur Thors

[[:commons:Category:Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.|Steingrímur Steinþórsson på Commons]]

Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.

Steingrímur Steinþórsson (født 12. februar 1893, død 14. november 1966) var Islands statsminister fra 14. mars 1950 til 11. september 1953. Han var medlem av partiet Framsóknarflokkurinn.

politikerstubbDenne biografien om en politiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.

Skriptfeil: Modulen returnerte noe annet enn en tabell. Det forventes at den returnerer en eksporttabell.