Shippingutvalget

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Shippingutvalget ved Handelshøyskolen BI arbeider for å øke forståelsen for den maritime næringen blant studenter. Utvalget er et interesseutvalg, og medlemmene representerer mange av studieretningene ved Handelshøyskolen BI. Gjennom året arrangerer utvalget bedriftspresentasjoner, bedriftsbesøk, utenlandsturer og kurs for å gjøre studentene oppmerksomme på mulighetene i den maritime næringen. I tillegg arrangeres det en rekke sosiale events for at studentene skal kunne bli bedre kjent og knytte et nettverk blant studentene. Målet er å få flest mulige studenter til å se de mulighetene den maritime næringen tilbyr, for at studentene deretter kan gjøre seg opp en mening om dette er noe for dem.

Tilknytning[rediger | rediger kilde]

Oslo:

Shippingutvalget stiftet i 1998 er et utvalg under SBIO – Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Dette er med på å gjøre det lettere for utvalget å arrangere events for studentene ved BI Nydalen.

Bergen:

Shippingutvalget ved Handelshøyskolen BI i Bergen ble stiftet i 2012. Utvalget er under BIS - BI Studentsamfunn, en studentforening ved Bl i Bergen, Stavanger og Trondheim.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]