Emne på «Brukerdiskusjon:Telaneo»

Trygve W Nodeland (diskusjonbidrag)

Jeg mener at du går over streken når du karakteriserer mitt resonnement i slettediskusjonen Wikipedia:Sletting/Brurskanken Turlag som "latterlig".

Når jeg taler om en tenkt informasjonsverdi (påregnelig interesse) er det nøyaktig det samme som skjer når man lager generelle relevanskriterier basert på diplomer eller titler eller andre objektive kriterier. Da tenker man seg at når noen oppnår noe bestemt, da er de verdt å skrive om, fordi de blir verdt å lese om.

Min vurdering om interesse er imidlertid helt konkret, og i det aktuelle tilfellet deler jeg denne oppfatningen med flere. Det finnes intet krav noe sted på Wikipedia om at det skal lages grenser for relevans knyttet til objektive størrelser.

Kravet om selvstendige kilder som jeg antar du sikter til med begrepet tredjepartskilder, gjelder artiklenes innhold. Jeg forklarer min oppfatning av ditt begrep tredjepartskilder ettersom jeg ikke finner det i noen norsk ordbok.

Orland (diskusjonbidrag)

Hei @Trygve W Nodeland. Jeg har bestemt meg for å trappe ned min egen aktivitet på Wikipedia, og en del av grunnen er at du reagerer på andres argumenter og innlegg på den måten du gjør her: du tar den personlig, og du følger den opp direkte vis-a-vis de det gjelder med moralske vurderinger. Du bør spørre deg selv om summen av denne diskusjonskulturen din er til beste for Wikipedia. Mvh

Trygve W Nodeland (diskusjonbidrag)

@Orland Karakteristikken av mine synspunkter som latterlige, berører ikke meg personlig. Jeg anser den ikke for å ha noe med meg å gjøre. Men jeg mener at slike karakteristikker er svært uheldige med tanke på at diskusjonene skal kunne føre til et gunstig resultat. Karakteristikker som dette vil kunne bidra til å ødelegge diskusjonskulturen i de allmenne fora, som ting og torg og slettediskusjoner. Akkurat dette har jeg derfor tenkt nøye igjennom. Dersom imidlertid noen mener at jeg går over streken, er de velkommen til å påpeke det. Det rette stedet vil da etter min oppfatning være min diskusjonsside. Jeg kan love at jeg vil se nøye igjennom kritikken og besvare den.

Svar på «Din påstand om det latterlige»