Hopp til innhold

Emne på «Brukerdiskusjon:Apple farmer»

SlobodanMichailowich (diskusjonbidrag)

Hei

Du slettet idag gjenopprettingen av siden "Sigbjørn Flørli" med begrunnelsen: ikke relevant for Wikipedia. Jeg mener at Sigbjørn Flørli nå stiller seg annerledes når han siden sist sletting av artikkelen har: - Blitt nestleder - Blitt leder av lokalpartiet og lansert seg selv som øverste leder og som ordførerkandidat gjennom media

I tillegg: - Så er han partileder i en kommune med over 25.000 innbyggere - Sandnes Kommune er landets 11 største kommune - Han er partileder/gruppeleder - Folkevalgt heltidspolitiker

I forhold til tidligere versjon av siden er den også utvidet til å omfatte større del av hans liv, karriere, politisk virke og verv, samt virke etter dommen. Siden var etter min mening også godt dokumentert gjennom mange kilder og referanser i forhold til tidligere versjon.

Jeg lurer derfor på hvorfor du mener siden ikke er relevant nå som situasjonen er endret?

Apple farmer (diskusjonbidrag)

Såvidt jeg kan se av Sandnes kommunes nettsider er ikke Flørli folkevalgt nå. Han ser også ut til kun å ha vært vanlig kommunestyrerepresentant da han var innvalgt for FrP tidligere.

Leder for et miniparti og selverklært ordførerkandidat for samme parti, som ikke er representert i kommunestyret gjør ham ikke til leksikonmateriale. LinkedIn er et nettsted hvor man kan publisere CV-en sin, og ellers finnes det haugevis av SoMe som man kan markedsføre seg på.

Skulle Pensjonistpartiet i Sandnes få ham innvalgt og han blir enten ordfører eller varaordfører etter valget stiller saken seg annerledes, men det får vi først svar på til høsten.

SlobodanMichailowich (diskusjonbidrag)

Til sammenligning: https://no.wikipedia.org/wiki/Trond_Birkedal

Er det kun "sentralstyremedlem" og at han var medlem av FrP som blir avgjørende for at Birkedal faller under riktige kriterier?

Eller mener du den også bør slettes da?

Orland (diskusjonbidrag)

"Formann i FpU" faller innenfor Hjelp:Politikere#Ungdomspartier.

Det burde ikke være vanskelig å se forskjellen på en nasjonal ungdomspartileder fra et stortingsparti, og en ordførerkandidat fra et parti som bare har 60 kommunestyrerepresentanter i hele Norge.

SlobodanMichailowich (diskusjonbidrag)

Målinger viser at det er mulighet for at partiet får et mandat i kommunestyret/bystyret. Hvis det blit utfall av valget, vil du se annerledes på saken da?

Apple farmer (diskusjonbidrag)

Vi har tid til å vente et halvårs tid og se resultatet av valget.

Orland (diskusjonbidrag)

Jeg er enig i slettingen. «Biografien» var en detaljrik og ufokusert cv som ikke viser til noen verv som faller innenfor Hjelp:Politikere.