Hopp til innhold

Emne på «Brukerdiskusjon:Bergenga»

Vinguru (diskusjonbidrag)

Så fint at du sørger for å oppdatere ruteinformasjonen. Veldig nyttig arbeid.

Bergenga (diskusjonbidrag)

Ja, dette har jeg nærmest gledet meg til. Startet forberedelsene for godt over en måned siden, og nå er det stort sett bare å bytte ut ting i artiklene, mens malene var klare på forhånd. Litt flikking på maler ble det likevel, siden det var noen ting jeg ikke var sikker på og noe jeg ikke hadde tenkt på.

Har i prosessen vært i kontakt med presseavdelingene til både Bane NOR og et par av operatørene for å avklare ting som var usikkert, så føler jeg har gjort ting litt utenfor det jeg pleier.

En ting jeg har vært litt usikker på er om vi på sekvensmalene skal flytte om på ting nå som blant annet en del lokaltog har blitt omdefinert til regiontog, men jeg har foreløpig valgt å bare la ting ligge akkurat som de er, og så ser vi om det er et behov for å flytte dem. Det jeg derimot har gjort er å sortere sånn at det alltid går fra fjerntrafikk til regionaltrafikk til lokaltrafikk, sånn at det er ens og forutsigbart i alle artikler. Det var mange artikler som hadde annen rekkefølge, uten at jeg klarte å se at det skulle være noe grunn for å rote med det.

Svar på «Ruteendringene desember 2022»