Hopp til innhold

Emne på «Brukerdiskusjon:Apple farmer»

Kildemannen (diskusjonbidrag)

Litt uforstående at du velger å slette en side som handler om en avis. Siden handler ikke om en person. Den handler om en avis. Litt rask forhåndsømming fra din side @Apple farmer. Hva skyldes det?

Apple farmer (diskusjonbidrag)

Avis er ikke en beskyttet betegnelse. Du har en nettside som du kaller avis hvor du klipper og limer fra andre nettsider. Din nettside er pr. i dag den 63 299 mest besøkte i Norge og på verdensbasis nr. 5 788 694. Vi har holdt på å slette sider om deg siden 2009, og navnet ditt er da også sperret for opprettelse både som Daniel Niazi og Daniel DeNiazi. Hverken du, enkeltpersonforetaket ditt eller nettsiden din er leksikonmateriale.

Kildemannen (diskusjonbidrag)

Takk for navnet, men mitt navn er ikke Daniel DeNiazi eller Daniel Niazi slik du referere til i ditt tilsvar. Wikipedia skal basere seg på kilder, ikke begrunne det med at en person fra tidligere har hatt en side. Litt svak begrunnelse. Ser du har lett for å bruke de to navnene uten å sjekke opp kildene hvem vedkommende som står bak denne brukeren.

Apple farmer (diskusjonbidrag)
Kildemannen (diskusjonbidrag)

Vi legger ut fordi det er relevante materialer og kilder som tilsier dette. Du dømmer litt for kjapt. Takk for at du prøvde. Dette har ikke jeg tid til. Mvh hilsen Knut Andre Winther. :)