Hopp til innhold

Emne på «Brukerdiskusjon:Apple farmer»

81.167.224.54 (diskusjonbidrag)

Hei Apple farmer,

Du slettet nylig Skrønsjbæter-siden. Den har vært etterspurt i et halvt år fra musikere og musikk-interesserte i Østfold, og er et ord som brukes mye på muntlig basis, men også i sosiale medier. Hva skal til for at ordet får en forklaring på en egen side? Alternativet er å bruke andre lignende og mindre nettbaserte encyklopedier, men skulle gjerne brukt Wikipedia. Innlegget var ikke "tøv" som du skriver. Må jeg ha en bruker for dette?

81.167.224.54 (diskusjonbidrag)

Hjelper det hvis det fylles ut med mer innhold og referanser til bruken, alternativt kan det samles inn en større mengde mennesker som understøtter dette.

Apple farmer (diskusjonbidrag)

Det blir det vanlige kjedelige svaret - for å være aktuell for en Wikipedia-artikkel må noe være kjent og omtalt først. Wikipedia er ikke stedet å gjøre det kjent. Det gjelder f.eks. nystartede band og nye ord, eksemplifisert med Mæd og skrønsjbæter.

81.167.224.54 (diskusjonbidrag)

Mæd er kjent i lokalområdet - hjelper det å legge til artikler og omtaler om bandet? Skrønsjbæter er kjent i muntlig form, hvordan kan man bevise at dette er kjent?

Jeg forstår svaret ditt, men hvor "kjent" må noe være for at det anses som greit for Wikipedia?

Apple farmer (diskusjonbidrag)

Anmeldt i riksdekkende media er det korte svaret. Det holder uansett ikke bare å være kjent i lokalmiljøet.

81.167.224.54 (diskusjonbidrag)

Takk for svar - da får det være et nytt mål for Mæd da...