Hopp til innhold

Emne på «Brukerdiskusjon:Bergenga»

Vinguru (diskusjonbidrag)

SIden jeg ikke ser noen naturlig side for diskusjon av fletting, tar jeg det her. Enig. Åpenbart fornuftig, og det ser ut til at jeg er synderen. (Men det eldste oppslaget hadde ikke Oslo i parentes.) Det mest praktiske er vel at informasjonen om bebyggelsen i det gamle oppslaget innarbeides i det andre oppslaget, hvoretter det gamle oppslaget slettes eller gjøres om til omdirigering. ~~~~

Bergenga (diskusjonbidrag)

Ja, om vi tenker kronologisk er nok du synderen, så greit at du tar tak i det. Det er nok ikke så mye å diskutere uansett, men jeg ville at noen som har jobba med gateartikler for Oslo skulle fikse det og finne ut hva som er viktigst å ta vare på fra hver av dem. Så flettemalen var rett og slett for å gjøre oppmerksom på at det var duplikat, ikke for å starte diskusjon. Jeg oppdaget det bare tilfeldig fordi de hadde duplikat SSR-id på Wikidata.

Vi har vel en generell regel om at man kun skal ha ting i parentes når det er noe som kan ha flere betydninger, men dette veinavnet finnes (opplagt nok) ikke noe annet sted enn i Oslo. Å ha med parentes måtte eventuelt være for å ha konsekvent navngiving. Du har sikkert bedre oversikt over det enn meg. Jeg ville foreslått å gjøre til omdirigering heller enn å slette, siden det ikke finnes noen andre betydninger av navnet.

Vinguru (diskusjonbidrag)

OK. Da har jeg flettet og sendt det ene oppslaget til hurtigsletting.

Svar på «Fletting av Ivar Welles vei»