Emne på «Brukerdiskusjon:Jeblad»

MediaWiki message delivery (diskusjonbidrag)

Hello Vunjo56tdrrvdpe1,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.


Kjetil r (diskusjonbidrag)

Hei Jeblad, jeg slettet innlegget ditt. Denne typen innlegg bidrar ikke til noen god tone her. Jeg antar du ville provosere, men jeg tror ikke vi skal gi slik oppførsel spesielt mye oppmerksomhet. Men jeg tenkte det var greit å si i fra.

Kjetil r (diskusjonbidrag)

Hei igjen, jeg så nå innlegget ditt på Administratorenes oppslagstavle, og kan jo med en gang si at det ikke dreier seg om å "slette informasjon om egne handlinger".

Det som er sentralt her, og som har gjort at du har blitt blokkert så mange ganger, er den ufine tonen din mot andre bidragsytere. Hvis du har ambisjoner om å bli en del av no.wikipedia-miljøet igjen forventes det betydelig forbedring fra din side. Grunnen til at jeg slettet posten din i formiddag var at den utelukkende var ment som et spark mot tre administratorer som har begynt å håndheve noe som har vært et problem i ti år, den var på ingen måte ment konstruktivt. Innlegget ditt på Administratorenes oppslagstavle viser at du forstår ganske lite av det som vi forsøker å fortelle deg.

Svar på «We sent you an e-mail»