Emne på «Brukerdiskusjon:Jeblad»

Sammendrag av Jeblad

Problemene med smittestopp-appen.

Migrant (diskusjonbidrag)

Hei Jeblad. Jeg setter pris på dine tekniske kunnskaper her men nå ble jeg litt usikker på om du har startet to innholdslike men forskjellige overskriftstråder på diskusjonssiden. For meg ser de noe like ut, men det kan være fordi jeg ikke er så teknisk kunnskapsrik på feltet som du. Med vennlig hilsen Migrant.

Jeblad (diskusjonbidrag)

Det er to forskjellige forhold. Den ene går på manglende sletting av lagret posisjon (helt konkret så tømmes ikke en tabell når dataene overføres til serveren), mens den andre går på en påstand om bruk av en kommunikasjonsprotokoll (ved inspeksjon av trafikken så påvises ikke protokollen). I tillegg er versjonen av protokollen som faktisk brukes sårbar for angrep, og frarådet brukt. Det er for å si det rett ut en gedigen f**k-up av både utviklerne og de som har gjort sikkerhetsgjennomgangen.

Migrant (diskusjonbidrag)

Oki, jeg bare ble litt forvirret, siden de så noe like ut men ikke helt, tenkte at du startet på en og begynte på en ny en og trodde det kanskje kunne være noe blingsing på overskriftstråder. PS. Jeg liker ikke Appen jeg heller. Hastverksarbeid, mistenker jeg... Se gjerne denne også som jeg fant via tips fra Tore Sætre, https://www.youtube.com/watch?v=iJ1lzQE2Z0c lagt ut av Gunnar Tjomlid. Med vennlig hilsen Migrant.