Emne på «Brukerdiskusjon:Flums»

Adamolabi (diskusjonbidrag)

Hvorfor blir endringene tilbakestilt og jeg kan ikke lenger reidgere artikkelen. Det blir tilbakestilt for å fremme én spesiell retning i Islam, og det har jag skrevet da jeg gjorde endringen.

Flums (diskusjonbidrag)

Foreslår at du legger til informasjon om de 72 andre retningene du skriver om, fremfor å slette informasjon. Det er ikke bare meg, men også andre som fjerner redigeringene dine da de, på samme måte som du mener andres redigereringer virker ensartet og fjerning av informasjon.

Adamolabi (diskusjonbidrag)

Endringen mine er ikke i strid med retningslinjene, og å bli bedt om å legge informasjon om 72 retninger i Islam i en side om Islam løser ikke dette.

Det var fortsatt feil informasjon som må rettes og jeg får ikke tilgang for å redigere.

Hilsen

Adam

Adamolabi (diskusjonbidrag)

Men dette er ikke nøytralt! Når det blir slettet linker som representerer KUN EN retning som har midler og kapasitet så er det på plass for å beskytte nøytraliteten! Dette går ut over alle andre, og detter bli helt urettferdig. Jeg prøver ikke å ødelegge for noen har, men prøver å gjøre det riktige. En nettside om Koranen skal være kun om Koranen. Er du ikke enig?

Adamolabi (diskusjonbidrag)

"mandag 22. april 571 e.Kr." må sletters, fordi dette er profeten Mohammad (fvmh) sin fødselsdato. Så det var feil å skrive den her.

Adamolabi (diskusjonbidrag)

Jeg ser her at Koranen side blir brukt for å fremme Bahai retning. Detter er i strid med Wikipedia retningslinjer. Jeg foreslår at dette blir fjernet!

Svar på «Kan ikke redigerer!»