Hopp til innhold

Emne på «Brukerdiskusjon:Bergenga»

Pirker (diskusjonbidrag)

Vet du hvorfor Jonas Koch blir rødlenket bl.a her, mens alle andre ryttere uten artikkel blir ulenket? Det samme skjer også med Jannik Steimle (DQS) og Carlos Barbero (Movistar).

Bergenga (diskusjonbidrag)

Hei! Dette var snodig. Jeg kan ikke huske å ha sett rødlenker i disse malene på bokmålswikien før. Jeg har sett det på den danske, og der har jeg funnet ut at det skjer der det finnes etikett på dansk, mens de uten etikett ikke blir rødlenka. Men det er ikke tilfelle her. Jeg prøvde også å sjekke om det kunne være andre ting som var forskjellig, men klarte ikke å finne noe.

Koden i modulen er altfor rotete og komplisert til at jeg greier å finne ut hva som bestemmer om det skal være rødlenke eller ikke, så du får eventuelt høre med de som har utviklet det. (Jeg har bakgrunn innen programmering, men den typen koding som brukes i disse modulene/malene får jeg bare vondt i hodet av ...)

Pirker (diskusjonbidrag)

Jeg spurte, men skjønte ikke svaret.

Bergenga (diskusjonbidrag)

Nei, det svaret ga ingen mening. Men jeg tror ikke heller han forstod spørsmålet. Derimot ser det ut til at jeg endelig fant svaret på hvorfor de oppførte seg så merkelig. Se forklaringen i tråden der. Jeg fjernet etiketten på "no" fra de aktuelle, siden jeg foretrekker at det ikke er rødlinker, men også for å teste at teorien stemte.

Pirker (diskusjonbidrag)

Fint du fant ut av det. Jeg håper bug'en ikke blir fikset, for jeg foretrekker også sort i denne sammenhengen.

Svar på «Røde ryttere»