Emne på «Brukerdiskusjon:Orf3us/Strukturert diskusjonsarkiv 1»

Danmichaelo (diskusjonbidrag)

Hei! Det er så flott å se alle artiklene vi har fått om bildene! Jeg lurer på om du allikevel har lyst å registrere deg på Wikidata:Wikidata:Europeana Art History Challenge/Participants? Jeg tror nemlig det betyr litt for arrangørene at folk melder seg på. Hvis man kan vise til en del påmeldte er det lettere å kunne få til noe lignende i fremtiden. Om du vil, kan jeg føre deg opp også, men jeg tør ikke gjøre det uten samtykke :) Vil du ikke ha premier er det bare å gi beskjed om det.

Orf3us (diskusjonbidrag)

Hei @Danmichaelo, det hadde jeg ikke tenkt på så registrer du meg bare. Det var mest kun fordi jeg ikke hadde lyst til å bruke tid på å registrere poeng, men hvis vi kan få flere av den slags konkurranser vil jeg gjerne være med.

Danmichaelo (diskusjonbidrag)

Supert!

Wittylama (diskusjonbidrag)
The Europeana Barnstar
Congratulations Orf3us! With 64 points, you have won 2nd place in the Norwegian section of the Europeana Art History Challenge! Wittylama (diskusjon) 1. jun. 2016 kl. 18:21 (CEST)

Also - please tell me your email address (by contacting me on liamwyatt - at - gmail - dot - com in the next couple of days, so I can add you to the list of prizewinners who will receive a voucher by email. If you do not wish to receive a prize, please tell me. Wittylama (diskusjon) 1. jun. 2016 kl. 18:21 (CEST)

Anne-Sophie Ofrim (diskusjonbidrag)

Så gøy, Orf3us ! Gratulerer !!

Orf3us (diskusjonbidrag)

Takk :)

Svar på «Bilder fra europeana280»