Quatro MPN

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Quatro MPN er et selskap registrert på Seychellene grunnlagt i 2008 av svenske Uno Karlsson og norske Asle Gunnar Frydenlund.

Selskapet fremholder på sine hjemmesider at de har hundrevis av distributører over hele verden, og markedsfører seg selv som en enestående mulighet til å tjene penger.[1] Det har fremkommet kritikk av selskapet, deriblant påstander om pyramidespill. Dette begrunnes blant annet med Frydenlunds tidligere delaktighet i pyramidespill som World Games Inc..[2]

Ifølge britiske myndigheter ble det britiske selskapet Quatro MPN Limited oppløst sommeren 2010.

QCoopers[rediger | rediger kilde]

I 2009 lanserte Quatro konseptet QCoopers, hvis markedsføring og forretningsmodell lignet mye på pyramideselskapet Global Pension Plan.[3] Medlemmer av Quatro fikk tilbud om rabattert medlemskap, mens ikke-medlemmer kunne betale 60 € og oppover for å bli medlem. Det ble lovet en avkastning på opptil 1000 ganger innsatsen, og at det bare var plass til et visst antall medlemmer. Når alle plassene var fylt opp skulle utbetalingene starte. Ifølge selskapets egne nyhetsbrev skjedde dette 25. april 2010, men det har aldri blitt utbetalt den forespeilede avkastning.

Referanser[rediger | rediger kilde]