Portaldiskusjon:Vitenskap

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Utvalgt artikkel ++[rediger kilde]

Hvem var det som på død og liv måtte ha ny utvalgt artikkel, utvalgt biografi og utvalgt bilde hver måned? Hadde de opprinnelige bare fått stå i noen måneder til noen gadd å skifte de ut hadde ikke portalen sett så uferdig ut... Hvis man absolutt skal ha nye utvalgte artikler hver måned må man nesten ta ansvar for at det blir laget utvalgte artikler hver måned også... OPus- (Disk.|Bidrag) 2. mar 2006 kl.12:37 (UTC)

Det var meg. Utvalgte artikler trenger ikke nødvendigvis være utmerkede eller anbefalte artikkel, det holder så lenge de er av noenlunde god kvalitet. Jon Harald Søby 2. mar 2006 kl.20:10 (UTC)
Jojo, men det var ikke det som var poenget mitt, poenget var at hvis de skal byttes ut hver måned må noen ta ansvar for det. Jeg hadde aldri tenkt å ta det ansvaret, derfor laga jeg heller ikke et system som automatisk bytta ut artikler ved månedsskiftet. Nå har du tatt ansvaret, og vi er alle blide og fornøyde, stråler faktisk av oss:) OPus- (Disk.|Bidrag) 2. mar 2006 kl.20:22 (UTC)

Portal uten mål og mening?[rediger kilde]

Denne portalen er et begredelig syn. Vesentlige elementer har ikke blitt oppdatert siden sommeren 2006, til tross for at det finnes en rekke flotte artikler å ta av. Tbjornstad 24. mai 2007 kl. 14:44 (CEST)[svar]

Nå har jeg oppdatert de tre bolkene som trenger oppdatering. Jeg kan oppdatere den omtrent annenhver uke. (Svarte jeg etter fire år ) --Berntisso 16. aug 2011 kl. 14:57 (CEST)
Hehe, tiden går fort… skal se om jeg også kan bidra litt her etterhvert. – Danmichaelo 4. okt 2011 kl. 08:14 (CEST)

Matematikk[rediger kilde]

Bør ikke matematikk heller ha en egen portal, som er så forskjellig fra naturvitenskap? --Berntisso 14. aug 2011 kl. 01:10 (CEST)

Jeg tenkte akkurat: Burde vi ikke egentlig ha en portal for fysikk? :) Men så kom jeg på at det kanskje ikke er så veldig realistisk med den dekningen vi har av emnet i dag… På sikt ja, men vi trenger sårt flere bidragsytere innen både fysikk, kjemi og matematikk. – Danmichaelo 4. okt 2011 kl. 08:22 (CEST)