Portaldiskusjon:Golf

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Flott at du har begynt allerede. Men før vi gjør altfor omfattende endringer i selve skjelettet, foreslår jeg at du tar en titt på fr:Portail:Football. Se hvordan hele portalen er bygget opp, da tenker jeg særlig på løsningen med fr:Portail:Football/Section. Hadde ikke dette vært en lur måte å bygge opp denne portalen på? Der ser du også et eksempel på ikonbruken jeg nevnte tidligere, som etter min mening tar seg ganske godt ut. Zerblatt 12. des 2005 kl.00:27 (UTC)

Den er stilig, ja. Vi kan godt bruke det designet. --–Duffman 12. des 2005 kl.06:15 (UTC)

Flytting?[rediger kilde]

Portalen er nå mer eller mindre klar til å flyttes til Portal:Golf. Så vidt jeg forstår må det en administrator til for å gjøre dette. Dersom du er enig i at portalen er tilstrekkelig klar, tar du deg av flyttingen? Zerblatt 13. des 2005 kl.00:55 (UTC)

Meget imponerende. Det er bare å kopiere inn den nye koden over den gamle. --–Duffman 13. des 2005 kl.06:15 (UTC)

Tilbakestilling[rediger kilde]

Jeg tilbakestilte endringene idag fordi den høyre kolonnen ble liggende under den venstre, ikke ved siden av. Dessuten er det som del av underprosjekt golf snakk om å endre portalens header og introduksjon, så dette er under arbeid. --–Duffman 11. feb 2006 kl.20:29 (UTC)

Jeg har nå fikset det problemet. Og fargeendringene synes jeg at var til det bedre. Men vi skulle gjerne hatt et bakgrunnsbilde i headeren, slik at det kan tilpasses bredden dynamisk. Eller har du noen andre forslag til hva som kan pryde toppen? Zerblatt 11. feb 2006 kl.21:08 (UTC)
Jeg likte ikke den siste fargeendringen, en slik grønnfarge ser man ikke på en golfbane. Dessuten blir portalen mer behagelig å lese hvis seksjonsheaderne ikke skiller seg så veldig ut. De er alt for tydelige.
Ifølge Jhs er det umulig med bakgrunnsbilde på Wikipedia. Vi må derfor prøve å finne en annen løsning. Jeg synes fortsatt introen om golf skal være en del av headeren, sammen med et bilde (bildet trenger ikke nødvendigvis være til høyre). --–Duffman 11. feb 2006 kl.21:30 (UTC)
Nå ser jeg at dette er et underprosjekt, og at det kun er dere to som deltar. Det er vel forståelig at Duffman reagrerer når jeg kommer inn og endrer fargene. Men det er noe Zerblatt har bedt meg om, og jeg har brukt en del tid på dette. Jeg er faktisk ganske fornøyd med arbeidet, portalen har fått en god topp. Men - jeg er enig med Duffman i at introen burde være en del av toppen. Når det gjelder grønnfargen, en slik grønnfarge ser man absolutt på en golfbane: Gress består av hele skalaen av grønt, fra lys-lys grønn i høylyset og mørk grønt i skyggene. Grønnfargen jeg har foreslått er hentet fra bildet i toppen. Ellers ønsker jeg ikke å blande meg inn her mer, dere skal få jobbe i fred for meg. Elisabethd 11. feb 2006 kl.23:05 (UTC)

Link til hovedartikkelen om golf[rediger kilde]

Med den nye portaldesignen er linken til hovedartikkelen golf borte. Burde det legges til en «Les mer …»-lenke på slutten av teksten i «hodet»? Hovedordet «GOLF» burde ikke være lenken, i hvert fall, det ville ikke bli særlig pent. Zerblatt 5. apr 2006 kl.22:09 (UTC)

Bakgrunnsbildet[rediger kilde]

Hvorfor ble bakgrunnsbildet slettet? (Jeg har vært borte i noen uker, så hvis dette kom som følge av en diskusjon så har jeg ikke fått det med meg.) Zerblatt 31. jul 2006 kl.00:14 (UTC)

Det ble slettet fordi det sto på listen over ubrukte bilder. Det er nå gjenopprettet. -- Duffman, 31. jul 2006 kl.05:03 (UTC)

Terminologi: hvorfor egen side for hvert uttrykk? Samleside[rediger kilde]

Hadde det ikke blitt enklere og mer oversiktlig med en samleside?PålAN 11. aug 2007 kl. 23:38 (CEST)

Forsvinner[rediger kilde]

Er det for mye info på høyre side ettersom info fra to turneringer forsvinner? Ser under edit at det er nevnt to turneringer som ikke synes, i hvert fall ikke hos meg. Prøvde å fjerne noen punkter fra "Aktuelt", men det hjalp ikke... Paaln 20. jan 2008 kl. 22:54 (CET)

Det er på grunn av noinclude-taggene. Tekst som er omsluttet av slike tagger, vises ikke. Zerblatt 20. jan 2008 kl. 23:27 (CET)