Norsk Stanseindustri

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Norsk Stanseindustri AS – NSI er en av Norges store produsenter innen tynnplatebearbeiding og plateprodukter. NSI ble etablert i 1990 men har røtter tilbake til 1937 (opprinnelig etablert som Eckmann Stanse og Metallvarefabrikk med tilhold i Oslo).

Eier og daglig leder er Morten Eckmann (født 17. desember 1954) – yngste sønn etter Georg Karsten Eckmann. NSI holdt til i leide lokaler på Skårer i Lørenskog fram til januar 2007 – da det ble kjøpt og opprustet egne lokaler i Industriveien 28 på Skedsmokorset (mellom Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen).

Virksomheten hos Norsk Stanseindustri AS – NSI spenner over flere områder:

  • Underleverandørtjenester og oppdragsproduksjon/ordreproduksjon innen laserskjæring, stansing, knekking, sveising, montasje etc. – med store og små oppdrag innen mange bransjer og områder.
  • Bilinnredninger for håndverker- og servicebiler av alle slag – der NSI Innredninger har vært norsk markedsleder gjennom flere år (se bl.a. artikkel/omtale i Yrkesbil og i Rørfag nedenfor).
  • Display og skreddersydde butikkinnredninger – der NSI Shoptec har blitt en betydelig aktør i markedet med produkter innen Pick&Mix, løsvektstativer, salgsstativer og skreddersydde eksponeringsløsninger for ulike produkter, mm.
  • NSI VVS produserer og leverer diverse skap og andre produkter innen rør-i-rør, lekkasjesikring, cisternesikring mm.

NSI har en egen utviklings- og konstruksjonsavdeling med ingeniører og utviklere som innehar bred og allsidig erfaring og kompetanse innen de fleste områder – og egen designavdeling med produkt- og industridesignere. Bedriften bruker de mest moderne tegne- og konstruksjonsverktøy som f.eks. SolidWorks – og produserer også egne prototyper.

Norsk Stanseindustri AS – NSI har blitt kåret som Gaselle-bedrift av Dagens Næringsliv og Dun & Bradstreet Norge for 2007 og 2008.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]