Hopp til innhold

Moonlight Monkey Madness

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Moonlight Monkey Madness er et septik-punk/rock band fra Lindesnes, helt syd i Norge. Bandet ble dannet i 2003, da bestående av vokalist Frode Stiland, bassist Steinar Haaland og trommeslager Bjørnar Nesland. Om lag et år senere ble gitarist Anders Støle Fidje med i besetningen.

Etter noen få spillejobber i distriktet, startet de i 2004 å spille inn sitt første fullengde album, Gaystick Faggot Pants, ved KFUK/M studioer på Vigeland, Lindesnes. Stein Magne Eriksen stod for produksjonen, men mye av ferdigstillelsen ble gjort av bandet selv. Mastring tok Mastering Studios i Sverige seg av.

I 2005 spilte Moonlight Monkey Madness nesten 40 konserter rundt om i Norge, blant annet på Studentsamfunnet og Olavshallen i Trondheim som en del av landsmønstringen til Ungdommens Kulturmønstring. Også en rekke konserter ble holdt i og utenfor Kristiansand og i områdene rundt Lindesnes.

Våren 2006 startet bandet innspillingen av sitt andre album, Septik Sensation, ved Jailhouse Studio i Vennesla. Produsent var Hans Eidskaret, som har jobbet med blant andre Trial of Tears og Green Carnation. Den nye CD-en ble lansert i 2007.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]