Maldiskusjon:Velkommen til Wikipedia

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

WP:HUGGLE fungerer ikke lenger etter denne er benyttet usubstet. 1. det er best at vi subster inn innholdet da vi får bevart det personen ble ønsket velkommen med. 2. det er mulig å legge igjen <!-- Template:Welcome -->? Evt. oppdatere Huggle til å takle den nye malen? Vi vil jo helst ikke ha for mye av dette: [1]. nsaa (disk) 25. okt 2010 kl. 23:37 (CEST)

WP:FRIENDLY fungerer hekller ikke. [2]. nsaa (disk) 25. okt 2010 kl. 23:54 (CEST)

Wikipedias fem søyler? Sentrale begreper?[rediger kilde]

Det er neppe særlig fornuftig å henvise til «Wikipedias fem søyler». Denne er ikke en retningslinje, og er tildels i strid med det som står i de aktuelle retningslinjene. I tillegg er ikke malen slik den nå står i samsvar med de sentrale forutsetningene for at Wikipedia skal fungere. Disse er verifiserbarhet, nøytralt ståsted og ingen originalforskning. Det er nesten så jeg er fristet til å merke denne malen med «nøyaktighet». — Jeblad 20. des 2010 kl. 19:21 (CET)

Hei! Fint at du tar det opp med den som har laget det (jeg snublet over dette helt tilfeldig), hvis du har lyst til å forandre så slå deg løs, jeg bryr meg ikke om du forandrer innholdet (faktisk gikk jeg flere ganger ut og spurte om folk hadde noe å forandre da jeg lagde den), derimot hadde jeg brydd meg hvis du hadde merket den og bare gått videre. Profoss (diskusjon - bidrag) 20. des 2010 kl. 20:22 (CET)