Maldiskusjon:Under utvikling

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

For å benytte malen bruk: {{Under utvikling|}}.

Eventuelt med melding: {{Under utvikling|Arbeidet utføres av ~~~.}}



Er det mulig å gjøre denne malen slik at alle artikler markert {{Under utvikling}} automatisk legges i en kategori kalt Under utvikling? --Duffman 19. feb 2005 kl.19:29 (UTC)

Det skal nok gå ann. Ta en titt på stubb malen. du må også lage en egen kategori først. I hovedsak går det ut på å legge [[kategori:NN]] inne i malen. Pyramide 19. feb 2005 kl.20:00 (UTC)

Tilbakestilling[rediger kilde]

Jeg tilbakestilte malen for å gi brukere valgmuligheten mellom "arbeid pågår", som er intens, kortvarig redigeringsaktivitet, med anmodning til andre om å vente med å redigere, og "under utvikling", som tydelig signaliserer at hvem som helst kan redigere.

Etter to uker uten redigering på en side merket med "arbeid pågår" havner siden i en kategori for forlatte sider. Da er det vanligvis på tide å fjerne malen "arbeid pågår". Med malen "under utvikling" har man imidlertid 90 dager på seg før malen begynner å bli for langvarig og dermed havner sammen med andre forlatte sider.

Ordlydene i malene "arbeid pågår" og "under utvikling" er dessuten merkbart forskjellige. Iceblock (diskusjon) 23. sep. 2014 kl. 14:52 (CEST)[svar]

@Iceblock: Takk for forklaringen, det høres greit ut, men kunne du skrevet dette under «Formål» i maldokumentasjonen også? Jeg forsto jo ikke meningen med denne malen da jeg først kom over den, og da er det en sjanse for at andre heller ikke gjør det :) – Danmichaelo (δ) 23. sep. 2014 kl. 15:04 (CEST)[svar]
Skal bli, Danmichaelo! :-) Iceblock (diskusjon) 23. sep. 2014 kl. 15:18 (CEST)[svar]