Hopp til innhold

Maldiskusjon:La Francophonie

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Justeringer[rediger kilde]

Endret navn på Makedonia. Armenia og Kypros er fullverdige medlemmer, og Thailand er assosiert. Se organisasjonens hjemmeside. Mvh Vangen (d · b · @) 31. aug 2010 kl. 23:48 (CEST)

Henviser også til tidligere diskusjonsinnlegg på annen side:
Jeg har sett litt på noen av de andre malene for internasjonale organisasjoner. Når det gjelder Mal:La Francophonie, så tviler jeg litt på at de benytter et engelsk navn på Makedonia ... ;- Kanskje Ex-République yougoslave de Macédoine passer bedre, eventuelt norsk tilsvarende? Den franske versjonen av malen lister forresten Armenia og Kypros som fullverdige medlemmer og Thailand som assosiert. Det bekreftes av organisasjonen selv. Vil du oppdatere?
Vennlig hilsen, Ordensherre 31. aug 2010 kl. 19:01 (CEST)
Mvh Vangen (d · b · @) 1. sep 2010 kl. 00:05 (CEST)

Korrekt navn[rediger kilde]

Bruker:Telaneo korrigerte heldigvis navnet på siden for denne organisasjonen, og jeg har lagt inn denne linken i overskriften, med flaggteksten "OIF". Jeg vil fortsette å korrigere denne begrepsforvirringen rundt "la francophonie", og med tiden vil jeg legge inn (eller få lagt inn) siden om la francophonie, som altså er et fenomen som eksisterer uavhengig av organisasjonen. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Autokefal Dialytiker (diskusjon · bidrag) 25. nov. 2016 kl. 12:43‎ (Husk å signere dine innlegg!)