Maldiskusjon:Infoboks musikk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hadde vært fint om dataene under tildelinger og plaseringer hadde blitt venstrestilt igjen, ser ikke bra ut når de er midstilt. Se f.eks Smalltown Boy. --KEN 28. nov 2011 kl. 22:59 (CET)

Hadde vært flott med en mer innebygd funksjon for å liste opp singlene til album i infoboksen om et album. haklam (diskusjon) 5. des 2012 kl. 23:37 (CET)

Hva det er øverst[rediger kilde]

Synes det hadde vært greit å lage det slik med at det står hva det man leser om er øverst. F.eks. på Life on Mars?, hadde det vært greit om det stod under overskriften: "Singel av David Bowie" så leseren fort forstår hva det er snakk om her!

gjort mange forsøk nå, bare tull hver gang, kan noen hjelpe meg med dette blir jeg veldig glad!!! --Te og kaker (diskusjon) 15. jul 2013 kl. 18:25 (CEST)
Har gjort en liten endring nå som bruker de eksisterende parametrene format og artist. Var det noe slikt du tenkte på? Stigmj (diskusjon) 15. jul 2013 kl. 18:40 (CEST)
Jepp, ser fint ut det! ;) TUSEN TAKK! :D Men en ting; beskrivelsen "format" har blitt brukt tidligere som begrep på hvilket "format" det ble trykt på - f.eks. Wish You Were Here, som har blitt utgitt på LP og CD, blir nå "LP CD av Pink Floyd". Format hadde kanskje vært lurt å beholde. Kanskje heller sette opp "Type" for å bruke dette? Dette er derimot små endringer som jeg tror jeg kan gjøre selv! ;) --Te og kaker (diskusjon) 15. jul 2013 kl. 18:52 (CEST)
Unknown Album
Studioalbum med Unknown Artist
En liten oppdatering, 8 år senere: Er det mulig å gjøre en liten endring, slik at "artist" kun vises i den lille headeren hvis det er angitt verdier under "type"? Per dags dato opptrer artistnavn to ganger i infoboksen - noe som jo er litt unødvendig. Du ser et eksempel på dette i eksempelinfoboksen jeg har lagt til her. Ettersom en stor andel av artiklene våre om musikkutgivelser ikke har noen angitte verdier under "type", er det ikke bare å fjerne artist fra de nedre delene av infoboksen - da vil nemlig ikke artist vises overhodet i infoboksen. Er det mulig å gjøre at "artist"-rubrikken lenger ned i infoboksen skjules hvis det er angitt noe under "type", men ikke hvis det ikke er angitt noen verdier her? Det er i så fall på et teknisk nivå jeg ikke får til sjøl, men dette skal vel være mulig? Mvh --Te og kaker (diskusjon) 16. nov. 2021 kl. 21:02 (CET)[svar]
@Te og kaker: Var det slik du tenkte? Nå viser artist, band-feltet kun dersom type ikke er satt.
Sidenote: Jeg kunne forresten ha tenkt meg å hente mer informasjon fra Wikidata. Men kanskje vi kunne opprettet spesifikke infoboks-maler som henter derfra (artist, album, etc,) men med Infoboks musikk-malen i bunn. Så kan denne malen beholdes wd-fri og omfattende. Noen tanker om dette?  – Desoda [D] [B] 6. des. 2021 kl. 15:57 (CET)[svar]