Maldiskusjon:Infoboks militært byggverk

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Festningens "kommandør"? - Malen bør endres.[rediger kilde]

Denne malen benyttes bl.a. til festninger. Det virker uvant for meg å snakke om "Festningens kommandør". Mer vanlig er "Festingens kommandant". Foreslår en maledring. KjellG 8. jul 2010 kl. 21:30 (CEST)

Brukes i det hele tatt kommandør om millitære stillinger på norsk? Jeg har sett i norske ordbøker og leksikon på nett, og kommandør brukes bare om en offisersgrad i Sjøforsvaret og en grad i ordner, mens ordet kommandant knyttes til ledere for militære oppholdssteder på land, enten til forsvar eller trening. Ters 9. jul 2010 kl. 07:33 (CEST)
Sier meg enig i bruken av "kommandant" i stedet for "kommandør". Rett og slett dårlig oversettelse av meg. --Fvike 9. jul 2010 kl. 20:52 (CEST)
Ev. Øverstkommanderende, som jeg har brukt i Mal:Infoboks_militært_byggverk TommyG (d^b) 9. jul 2010 kl. 21:03 (CEST)
Jeg forbinder øverstkommanderende mer med noen som er sjef for en sammensatt militær enhet. Ordet antyder også at vedkommende har andre «kommanderende» under seg. Dette er ikke tilfellet med dagens norske festninger. Hvordan situasjonen er på andre norske militære installasjoner, langt mindre utenlands, vet jeg ingenting om. Ters 10. jul 2010 kl. 09:24 (CEST)

Flettes med Mal:Infoboks militært byggverk[rediger kilde]

Denne malen bør vel flettes med Mal:Infoboks militært byggverk? TommyG (d^b) 9. jul 2010 kl. 12:26 (CEST)

Ser slik ut. KjellG 9. jul 2010 kl. 15:11 (CEST)
GjortDanmichaelo (δ) 27. des 2012 kl. 02:54 (CET)

To kart[rediger kilde]

Det kommer to kart med forskjellig zoom i denne infoboksen. Det holder vel med ett? Avilena (diskusjon) 5. mar. 2024 kl. 19:57 (CET)[svar]

Det holder med ett, i alle fall samtidig. Kunne godt tenkt meg å ha et valg mellom et svært enkelt oversiktskart, et mmed lokalt område og et med detaljer. Men bare ett av gangen. Men dette var ikke noe forsøk på noe slikt, men en endring av infoboksen som endte opp med to kart. Jeg har rettet det opp.
(Et hint til de som måtte foreta endringer av infobokser, bruk gjerne forhåndsvisnng med noen av de artiklene som bruker infoboksen, selv om det ikke er noen garanti for at ikke noe kan fortsatt bli oversett. )
Takk til Avilena for å si fra. Haros (diskusjon) 5. mar. 2024 kl. 20:43 (CET)[svar]