Maldiskusjon:Infoboks bruker

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hadde det vært mulig slik at bosted og fødested automatisk førte opp brukerne i Kategori:Wikipedia-brukere etter bosted og Kategori:Wikipedia-brukere etter herkomst? Mvh Røed 3. apr 2006 kl.15:36 (UTC)

det er nå lagt til støtte for bosted, skal se på om jeg kan fikse herkomst senere :) --- Thor erik (Snakk til meg! jeg er ikke asosial|bidrag) 2. des 2010 kl. 10:10 (CET)

Endringer og fiks[rediger kilde]

Jeg har lagt til støtten for hjemmeside med og uten tittel og fjernet "Kontakt" og "Brukernavn" fra bruks manualen siden disse ikke blir brukt i malen i seg selv --- Thor erik (Snakk til meg! jeg er ikke asosial|bidrag) 1. des 2010 kl. 16:06 (CET)

Lagt til litt flere ting som bland annet bosted land og fødselsland for oss wikipedianere som er litt internationale av oss, også lagt in kategorier av div. slag, noen endringer kan skape trøbbel for noen, om dette er tilfelle kan IW for bosted/fødselssted fjernes, utover dette skal det meste være bakoverkompatibelt :) --- Thor erik (Snakk til meg! jeg er ikke asosial|bidrag) 2. des 2010 kl. 16:24 (CET)