Maldiskusjon:Glock

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Siden alle sidene med spesifiserte Glock-pistoler står med Glock X i stedet for GLOCK X lurer jeg på om det er greit at jeg endrer denne malen til små bokstaver også i stedet for store bokstaver? For da blir den siden man står på svart i malen nederst, og det synes jeg ser penere ut. Et alternativ er vel at hver enkelt side endres til store bokstaver? Slik det er nå er det liten sammenheng mellom malen med store bokstaver og at alle sidene blir omdirigert fra store til små bokstaver synes jeg. Er dette OK? Mvh. Ahhh25 (diskusjon) 26. mar 2012 kl. 16:44 (CEST)

Varemerket GLOCK skal skrives med versaler (store bokstaver). Grunnen til at det ikke gjør det i artikkelnavnene er at en eller annen hadde en voldsom innvending på det for lenge siden av en eller annen grunn, og det ble inngått et kompromiss. Varemerket bør og skal skrives slik det er ment å skrives, med versaler. --KEN (diskusjon) 26. mar 2012 kl. 20:15 (CEST)
Den er grei - da ville det vel vært mer ryddig at alle artiklene også stod med store bokstaver. Men jeg skjønner at debatten allerede har vært oppe... så da lar jeg den ligge... Mvh.Ahhh25 (diskusjon) 4. apr 2012 kl. 09:22 (CEST)

Begynn en diskusjon om Mal:Glock

Start en diskusjon