Maldiskusjon:Fremtidig sport

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Ubrukelig mal[rediger kilde]

Når er noe «fremtidig sport»? Kommer det med fremtidig medaljeutdeling? Denne malen er ikke brukbar slik den står. — Jeblad 16. jan. 2016 kl. 00:52 (CET)

For meg virker denne ordlyden grei. Men har du noen bedre forslag til bedre /mer forklarende ordlyd i malteksten enn det som står der nå ? Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 16. jan. 2016 kl. 02:35 (CET)
Det er ikke teksten isolert sett som er problemet, men at den blir spekulativ når det ikke gis kriterier for når og hvor den er gyldig. — Jeblad 16. jan. 2016 kl. 02:51 (CET)
For meg som ikke helt har grepet om mal-parametere og hvilken info som skal inn hvor. Så ser denne malen ut for meg som at den tar tre - 3 mal-parametere, men er usikker på hvilken type info som skal inn på de forskjellige mal-parametere. I tillegg til at den totalt mangler maldok med bruksområde og forklaring på hvordan bruke malen. Jeg går utifra at det burde kunne avgrense noe om formålet med malen og dens bruk. Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 16. jan. 2016 kl. 04:01 (CET)
@Jeblad: Prøver du å illustrere et poeng? - 4ing (diskusjon) 16. jan. 2016 kl. 08:43 (CET)
@Jeblad: Er det navnet på malen du har problem med eller er det noe annet? Denne malen legges manuelt på sportsarrangementer som ligger fram i tid - byttes deretter ut med {{pågående sport}} når arrangementet pågår, og når det er over er forhåpentlig artikkelen oppdatert slik at man slipper å sette på {{trenger oppdatering sport}}. Jeg ser ikke problemet med dette. --Avilena (diskusjon) 16. jan. 2016 kl. 11:53 (CET)