Maldiskusjon:Europas parlamenter

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Denne malen er et godt initiativ, og vil være en grei navigasjonshjelp. Men jeg tror vi skal redusere ambisjonene om hva malen skal brukes til. En slik mal skal først og fremst brukes til å hjelpe leseren til å forflytte seg mellom beslektede artikler. Dette er ikke stedet for å drøfte hvilke stater som er anerkjent av hvem, eller hvilke stater som ligger i eller utenfor Europa. Dropp fotnotene, og fjern stater som ikke er anerkjent. Mvh MHaugen 17. nov 2010 kl. 18:54 (CET)

Enig om fotnotene. Jeg tok en kopi av {{Europa}} slik at jeg fikk med alle land. Men: hva er begrunnelsen for å fjerne statene som ikke er anerkjent? – Kristian Vangen (d) 18. nov 2010 kl. 16:55 (CET)
Jeg tenker at malen (og dermed wp) blir mindre kontroversiell hvis vi ikke «snikinnfører land som ikke finnes» via slike maler. Jeg ser at den engelske {{Europe topic|Parliament of}} (det er en krøkkete mal å lenke til, se den heller i bruk i f.eks. en:Landtag of Liechtenstein) har valgt en mellomløsning hvor de ikke-anerkjente landene står på ei ega linje. Kanskje det er en løsning som kan fungere hos oss også? Jeg ser uansett at du bare dro med deg problemstillingen over fra Mal:Europa, så den kan nok med fordel drøftes der også. OK? Ha en god kveld. Mvh MHaugen 18. nov 2010 kl. 18:17 (CET)

Begynn en diskusjon om siden «Mal:Europas parlamenter»

Start en diskusjon