Maldiskusjon:Andre verdenskrig

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Størrelse[rediger kilde]

Jeg synes denne malen er i overkant stor – halve plassen brukes til enlinjere med bare et lite årstall på seg. Noen som har noe imot at jeg endrer den slik at disse bare bruker éi linje hver? Jon Harald Søby 7. feb 2010 kl. 13:07 (CET)

Støttes. Jeg liker innholdet i malen, men den vil bli enda bedre om den kuttes ned i størrelse. Mvh. --Kjetil_r 7. feb 2010 kl. 14:09 (CET)
Jeg pynta litt på den nye, men synes uansett at den aller første versjonen er best, selv om den er større. Den er også mer oversiktlig kronegrafisk. KEN 7. feb 2010 kl. 15:45 (CET)
Beklager, men jeg tilbakestilte pyntinga. For det første bør man bruke standardmaler i slike navigasjonsbokser, så vi får et enhetlig utseende på ting over hele fjøla; for det andre var det mindre inntrengende farger (hvorfor bruke en så mørk gråfarge?), og det var alternerende bakgrunnsfarger på hver linje, slik at man lettere kan skille mellom årstalla – nettopp for å gjøre det kronologisk oversiktelig. Venstrekolonna ser også bedre ut når den er høyrejustert enn midtjustert, synes jeg (men det er nok en smakssak). Dersom man skal endre på utseendet til malen bør man gjøre det med de parameterne som ligger i malen (se Mal:Navboks), men den er uansett ikke «til pynt», men et navigasjonsverktøy. Jon Harald Søby 7. feb 2010 kl. 16:00 (CET)
Hvis du skal bruke standardmaler har du jammen meg litt av en jobb å gjøre. Jeg foreslår du begynner på en annen mal enn den jeg akkurat har gjort ferdig. Er igrunnen rimelig forbanna på at du i det hele tatt begynte med å flytte malen, og så endre utseende på den uten engang å ta det opp med meg. Man endrer ikke språkform o.l. på artikler som andre lager, og det er da ikke så forbanna vanskelig å SPØRRE først før man vesentlig endrer eller flytter andres MALER heller. JEG (som har opprettet denne) synes at den FØRSTE er best, og jeg tilbakestiller. Så foreslår jeg at du holder fingrene til helvete langt unna. KEN 7. feb 2010 kl. 18:01 (CET)
Jeez, dette er en wiki. Slå det opp. Sjøl om du oppretta malen er det ikke «din» mal; jeg endra ikke innholdet i den i det hele tatt, bare utseendet, for at den skulle være i samme stil som andre maler av samme type. Å bli forbanna over noe sånt er ganske smålig, synes jeg. Men jeg gidder ikke å krangle noe mer om det, du får bare være sånn. Jon Harald Søby 8. feb 2010 kl. 00:22 (CET)