Maldiskusjon:Økonomer fra den østerrikske skole

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Gruppering[rediger kilde]

Jeg mener at grupperingen av personene i denne malen ikke er helt ideell. Som en retning innen samfunnsøkonomisk lære synes jeg ikke økonomene/teoretikerne bør grupperes etter politiske syn – det finnes flere grupperinger som er mer passende. (Menger og Mises var forresten veldig ivrige på å påpeke at økonomifaget var "value free".) Den engelskspråklige versjonen lagde en ny gruppering for en god stund siden. De som følger med på denne diskusjonssiden må gjerne komme med innvendinger. Hvis ikke foretar jeg en endring etter å ha latt dette stå en stund. –Ddnixx 15. feb 2012 kl. 03:24 (CET)

Jeg er enig i at politiske ideologier kan virke irrelevante. Jeg oversatte malen direkte fra engelsksproglig wp i sin tid, før omrokkeringen der. Denne redigeringen var forøvrig oppklarende, og du må gjerne endre malen slik du måtte ønske. Eisfbnore 15. feb 2012 kl. 18:29 (CET)
Takk for svar. Da er malen endret. Dette er den mest aktuelle inndelingen jeg kan se for meg, og også den som brukes på engelsk WP. Et par personer som ikke hører hjemme er fjernet. Jeg hører gjerne på ytterligere forslag, og skal undersøke om den kan forbedres enda mer. Ddnixx 15. feb 2012 kl. 23:18 (CET)