Liste over tyske mestere i utfor

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over tyske mestere i utfor inneholder en oversikt over alle utøvere som siden 1932 har blitt tyske mestere i utfor. De første årene kunne også utenlandske alpinister kjempe om mesterskapstittelen.


År Herrer Damer
1932 Franz Pfnür Ella Maillart
1933 Anton Seelos A. Kiefern
1934 Gustav Lantschner Christl Cranz
1935 Birger Ruud Christl Cranz
1936 Franz Pfnür Christl Cranz
1937 Rudolf Cranz Lisa Resch
1938 Hellmut Lantschner Christl Cranz
1939 Willi Walch Christl Cranz
1940 Josef Jennewein Christl Cranz
1941 Albert Pfeifer Hilde Doleschell / Rosemarie Proxauf
1944 Hans Nogler Mirl Fischer
1949 Sepp Gantner Mirl Buchner-Fischer
1950 Karl Maurer Hildesuse Gärtner
1951 Karl Maurer Lia Leismüller
1952 Willi Klein Hannelore Franke
1953 Hans Hächer Evi Lanig
1954 Hans-Peter Lanig Evi Lanig
1955 Hans-Peter Lanig Evi Lanig
1956 Fritz Wagnerberger Hannelore Glaser-Franke
1957 ikke arrangert ikke arrangert
1958 Fritz Wagnerberger Hannelore Basler
1959 Hans-Peter Lanig Anneliese Meggl
1960 Willy Bogner Hannelore Heckmair
1961 Fritz Wagnerberger Heidi Biebl
1962 Wolfgang Bartels Heidi Biebl / Barbara Henneberger
1963 Wolfgang Bartels Burgl Färbinger / Barbara Henneberger
1964 Ludwig Leitner Heidi Biebl
1965 Ludwig Leitner Burgl Färbinger
1966 Ludwig Leitner Burgl Färbinger
1967 ikke arrangert ikke arrangert
1968 Ludwig Leitner Christel Laprell
1969 Franz Vogler Burgl Färbinger
1970 Alfred Hagn Margret Hafen
1971 Franz Vogler Margret Hafen
1972 ikke arrangert ikke arrangert
1973 Edmund Eisele Irene Epple
1974 ikke arrangert ikke arrangert
1975 ikke arrangert ikke arrangert
1976 Sepp Ferstl Evi Mittermaier
1977 ikke arrangert ikke arrangert
1978 ikke arrangert Irene Epple
1979 ikke arrangert ikke arrangert
1980 ikke arrangert ikke arrangert
1981 Peter Roth Irene Epple
1982 Sepp Wildgruber ikke arrangert
1983 ikke arrangert ikke arrangert
1984 Klaus Gattermann Regine Mösenlechner
1985 Sepp Wildgruber Heidi Wiesler
1986 Markus Wasmeier Regine Mösenlechner
1987 Markus Wasmeier Marina Kiehl
1988 ikke arrangert ikke arrangert
1989 ikke arrangert ikke arrangert
1990 ikke arrangert ikke arrangert
1991 Hannes Zehentner Karin Dedler
1992 Hans-Jörg Tauscher Regina Häusl
1993 ikke arrangert ikke arrangert
1994 ikke arrangert ikke arrangert
1995 Berni Huber ikke arrangert
1996 Max Rauffer Regina Häusl
1997 Stefan Krauss ikke arrangert
1998 Stefan Krauss Regina Häusl
1999 Max Rauffer Regina Häusl
2000 Max Rauffer Petra Haltmayr
2001 Florian Eckert Maria Riesch
2002 Max Rauffer Maria Riesch
2003 Stefan Stankalla Stefanie Stemmer
2004 Florian Eckert Petra Haltmayr
2005 Peter Strodl Hilde Gerg
2006 Stephan Keppler Gina Stechert
2007 Hannes Wagner Maria Riesch
2008 Hannes Wagner Gina Stechert
2009 Felix Neureuther Lena Dürr
2010 Hannes Wagner Isabelle Stiepel
2011 Andreas Sander Veronique Hronek
2012 Andreas Sander Lena Dürr
2013 Fabio Renz Veronique Hronek
2014 Klaus Brandner Michaela Wenig
2015 Thomas Dreßen Michaela Wenig
2016 Klaus Brandner Kira Weidle
2017