Liste over gårder i Sør-Aurdal

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over gårder i Sør-Aurdal er en oversikt over gårder med eget gårdsnummer i Sør-Aurdal kommune. Der en mindre gård eller et bruk er viktig er de anført med det viktigste bruksnummeret.

Gårder i Sør-Aurdal[rediger | rediger kilde]

Gårdsnavn Gnr Bnr Sogn
Lien (dokpro) 1 Reinli
Hollen (dokpro) 2 Reinli
Skaret (dokpro) 3 Reinli
Stavedalen søndre (dokpro) 4 Reinli
Kvål nordre (dokpro) 5 Reinli
Bøle øvre (dokpro) 6 Reinli
Skinnerud nordre (dokpro) 7 Reinli
Rødang nordre (dokpro) 8 Reinli
Skinnerud søndre (dokpro) 9 Reinli
Kvål søndre (dokpro) 10 Reinli
Bøen nedre (dokpro) 11 Reinli
Austegården (dokpro) 12 Reinli
Kolsgård (dokpro) 13 Reinli
Hove (dokpro) 14 Reinli
Rødang nedre (dokpro) 15 Reinli
Svarteberg (dokpro) 16 Reinli
Storstøllien (dokpro) 17 Reinli
Bjørdalen (dokpro) 18 Reinli
Snertum (dokpro) 19 Reinli
Brettestølen (dokpro) 20 Reinli
Borgilsvern (dokpro) 21 Reinli
Leisterud (dokpro) 22 Bagn
Bratrud (dokpro) 23 Bagn
Skar (dokpro) 24 Bagn
Trondrud (dokpro) 25 Bagn
Veglingsrud (dokpro) 26 Bagn
Sørflaten øvre (dokpro) 27 Bagn
Sørflaten nedre (dokpro) 28 Bagn
Karlsgot (dokpro) 29 Bagn
Thorsrud (dokpro) 30 Bagn
Vold nordre (dokpro) 31 Bagn
Vold søndre (dokpro) 32 Bagn
Erstad (dokpro) 33 Bagn
Hestehagen (dokpro) 34 Bagn
Kirkebjørgene (dokpro) 35 Bagn
Jukam (dokpro) 36 Bagn
Bagn øvre (dokpro) 37 Bagn
Sør-Aurdal prestegård (dokpro) 38 Bagn
Bagn søndre (dokpro) 39 Bagn
Storødegården nedre (dokpro) 40 Bagn
Storødegården øvre (dokpro) 41 Bagn
Bang østre (dokpro) 42 Bagn
Hafton (dokpro) 43 Leirskogen
Braker (dokpro) 44 Leirskogen
Leikebakke (dokpro) 45 Leirskogen
Skjærstein (dokpro) 46 Leirskogen
Skaran (dokpro) 47 Leirskogen
Dølven (dokpro) 48 Bagn
Tangehullet (dokpro) 48 3 Bagn
Leitet (dokpro) 49 Bagn
Øihus (dokpro) 50 Bagn
Langedrag (dokpro) 51 Bagn
Steinsæteren (dokpro) 52 Bagn
Olmhus (dokpro) 53 Bagn
Trondhus (dokpro) 54 Bagn
Tronhusåsen (dokpro) 55 Bagn
Kolsæteren (dokpro) 55 2 Bagn
Fønhus (dokpro) 56 Bagn
Eid (dokpro) 57 Bagn
Huldrebakken (dokpro) 58 Bagn
Lundelisæteren (dokpro) 59 Bagn
Teinevassæteren øvre (dokpro) 60 Bagn
Teinevassæteren nedre (dokpro) 61 Bagn
Vangen nedre (dokpro) 62 Bagn
Vangen øvre (dokpro) 63 Bagn
Bukfyll (dokpro) 64 Bagn
Garthus nordre (dokpro) 65 Begnadalen
Garthus søndre (dokpro) 66 Begnadalen
Rustebakke (dokpro) 67 Begnadalen
Steinsrud (dokpro) 68 Begnadalen
Grimsrud (dokpro) 69 Begnadalen
Piltingsrud østre (dokpro) 70 Begnadalen
Piltingsrud vestre (dokpro) 71 Begnadalen
Tollevsrud (dokpro) 72 Begnadalen
Haugsrud (dokpro) 73 Begnadalen
Petvannet (dokpro) 73 ? Begnadalen
Øivannet (dokpro) 73 ? Begnadalen
Sørum (dokpro) 74 Begnadalen
Øivandet (dokpro) 75 Begnadalen
Åsli (dokpro) 76 Hedalen
Nordby (dokpro) 77 Hedalen
Flaten (dokpro) 78 Hedalen
Melgård (dokpro) 79 Hedalen
Tomasvolden (dokpro) 79 3 Hedalen
Sukke (dokpro) 80 Hedalen
Stugården (dokpro) 81 Hedalen
Bakke (dokpro) 82 Hedalen
Berg (dokpro) 83 Hedalen
Grov nordre (dokpro) 84 Hedalen
Grov søndre (dokpro) 85 Hedalen
Iljarnstad (dokpro) 86 Hedalen
Jørendby (dokpro) 87 Hedalen
Øverby (dokpro) 88 Hedalen
Nerby (dokpro) 89 Hedalen
Li (dokpro) 90 Hedalen
Klemmetsrud (dokpro) 91 Hedalen
Ruste (dokpro) 92 Hedalen
Åmsrud (dokpro) 93 Hedalen
Brunbakke (dokpro) 94 Hedalen
Braker (dokpro) 95 Hedalen
Kjennsrud (dokpro) 96 Hedalen
Fekjær nordre (dokpro) 97 Hedalen
Fekjær søndre (dokpro) 98 Hedalen
Landsenden nordre (dokpro) 99 Hedalen
Landsenden mellom (dokpro) 100 Hedalen
Landsenden søndre (dokpro) 101 Hedalen
Aspeholt (dokpro) 102 Hedalen
Storruste (dokpro) 103 Hedalen
Goplerud (dokpro) 104 Hedalen
Bjørnsonvolden (dokpro) 105 Hedalen
Skålevasvolden (dokpro) 106 Hedalen
Kviturhøgden (dokpro) 107 Hedalen
Roavolden (dokpro) 108 Hedalen
Kristoffershovdet (dokpro) 109 Hedalen
Storekrok søndre (dokpro) 110 Hedalen
Storekrok nordre (dokpro) 111 Hedalen
Kirkehagen (dokpro) 112 Hedalen

Kilder[rediger | rediger kilde]