Liste over gårder i Gran

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er ei liste over gårder i Gran kommune, ordnet etter gårdsnummer

  • 156. Gjefsen nedre
  • 157. Gjefsen øvre
  • 158. Helgåker
  • 159. Tuv
  • 160. Hvattum nordre
  • 161. Hvattum søndre med nordre
  • 162. Ringdalen
  • 163. Skiaker nedre
  • 164. Skotterud
  • 165. Haslerud
  • 166. Skiaker øvre
  • 167. Prestegården i Gran
  • 168. Jorstad
  • 169. Forten
  • 170. Melbustad
  • 171. Lunde
  • 172. Bergsrud
  • 173. Blakstad
  • 174. Loftsvold
  • 175. Loftsvold vestre
  • 176. Kjekstad
  • 177. Skirstad
  • 178. Knarud
  • 179. Helgum
  • 180. Bakken
  • 181. Gamme
  • 182. Ulverud
  • 183. Gamkinn
  • 184. Falang
  • 185. Falang nedre
  • 186. Gautveit
  • 187. Skattum
  • 188. Haugtvedt
  • 189. Dal
  • 190. Grinder
  • 191. Mørtvedt
  • 192. Hvinden vestre
  • 193. Hvinden n.
  • 194. Moger
  • 195. Jonsrud
  • 196. Steinsrud
  • 197. Rua
  • 198. Jøvik
  • 199. Skårud
  • 200. Kammerud
  • 201. Onsaker
  • 202. Halvorsbøle
  • 203. Elnes
  • 204. Skutesæteren
  • 205. Velsand
  • 206. Myre skog
  • 207. Sørum
  • 208. Dile
  • 209. Bjella østre
  • 210. Grinden
  • 211. Bergsrud
  • 212. Hole
  • 213. Skute
  • 214. Staadum m/Grymyr
  • 215. Grymyr søndre
  • 216. O
  • 217. Smedsrud øvre
  • 218. Klæstad
  • 219. Bakken
  • 220. Ruds-Ødegård
  • 221. Blækkerud m/ Østengen
  • 222. Heier nedre
  • 223. Mjør
  • 224. Grimsrud ø.
  • 225. Kjekshus
  • 226. Børmarken
  • 227. Lyngstad
  • 228. Raknerud
  • 229. Espen
  • 230. Holm
  • 231. Fagerholt
  • 232. Gagnum
  • 233. Grini, nordre, østre
  • 234. Grini søndre
  • 235. Koller
  • 236. Bjørge nordre
  • 237. Bjørge mellem
  • 238. Bjørge søndre
  • 239. Dynna nordre
  • 240. Dynna søndre
  • 241. Smedsrud ø
  • 242. Ensrud
  • 243. Bråten
  • 244. Gulliksrud
  • 245. Sørum
  • 246. Flågen
  • 247. Hval nedre
  • 248. Vøien nedre
  • 249. Vøien øvre
  • 250. Øiskog
  • 251. Løken
  • 252. Molden søndre
  • 253. Molden nordre
  • 254. Lunden
  • 255. Gullen
  • 256. Vinolum
  • 257. Linstad
  • 258. Læren
  • 259. Gisleberg
  • 260. Morstad østre
  • 261. Morstad vestre
  • 262. Hov
  • 263. Lindbak
  • 264. Hovsmarken
  • 265. Sau
  • 266. Skjervum nedre
  • 267. Skjervum øvre
  • 268. Lunde søndre
  • 269. Haugen
  • 270. Lunde nordre
  • 271. Hvalby
  • 272. Huser
  • 273. Framstad søndre
  • 274. Langen
  • 275. Høvren
  • 276. Framstad n.
  • 277. Undeli
  • 278. Framstad v.
  • 279. Horgen søndre
  • 280. Horgen nordre
  • 281. Grindæker
  • 282. Haug
  • 283. Råstad
  • 284. Helgakerbråten
  • 285. Lodderne 7 og 8
  • 286. Lodderne nr. 5 og 6
  • 290. Lodderne nr. 9-19
  • 291. Granvolden m/Ødegården
  • 292. Iversrud
  • 293. Bredtjern
  • 294. Ødegården
  • 295. Almsødegården

Kilder[rediger | rediger kilde]