Liste over gårder i Øyer

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er ei liste over gårder i Øyer kommune, ordnet etter gårdsnummer

  • 13. Kaldor
  • 25. Haugen (Øyer sokn)
  • 26. Li søndre
  • 27. Li oppigard
  • 28. Li nordre
  • 29. Li øvre
  • 30. Bryn søndre
  • 31. Bryn nordre
  • 32. Haug
  • 33. Jevne
  • 34. Moshus
  • 35. Øyer Prestegard
  • 36. Vedem nedre
  • 37. Vedem øvre
  • 38. Høvren søndre
  • 39. Høvren nordre
  • 40. Bergum
  • 41. Revolden
  • 42. Kruke
  • 43. Skåden søndre
  • 44. Bø
  • 45. Bøbakken
  • 46. Skåden nordre
  • 47. Olstad (Øyer sokn)
  • 48. Kråbøl søndre
  • 49. Mælum
  • 50. Skjønsberg øvre
  • 51. Skjønsberg nedre
  • 52. Lånke nordre
  • 53. Lånke søndre
  • 54. Kramperud
  • 55. Gillebu søndre
  • 56. Gillebu nordre
  • 57. Kvam
  • 58. Rindal
  • 59. Skar
  • 60. Skarsmoen
  • 61. Bårdseng
  • 62. Nordlien
  • 63. Rognstad
  • 64. Lagerud
  • 65. Nysveen
  • 66. Kolbu
  • 67. Nymoen
  • 68. Lien
  • 69. Sveum
  • 70. Berdonslien
  • 71. Strøms-Ødegården
  • 72. Flatstulen
  • 73. Strøm
  • 74. Sundgaarden
  • 75. Sletten
  • 76. Mortensveen
  • 77. Rusten
  • 78. Blæsterviken
  • 79. Langløkken
  • 80. Viken
  • 81. Klophaugen
  • 82. Liasæteren
  • 83. Brennlisæteren
  • 84. Kaldholsæteren
  • 85. Graven
  • 86. Nyskollen
  • 87. Rogndalsveen (Tretten sokn)
  • 88. Mellemberg
  • 89. Stalsbjør
  • 90. Kråbøl nordre
  • 91. Strangstad
  • 92. Bleka
  • 93. Simengård
  • 94. Prestegarden
  • 95. Langgaard
  • 96. Fossum (Tretten sokn)
  • 97. Mo
  • 98. Mælum
  • 99. Fonstad
  • 100. Solbjør
  • 101. Holmen
  • 102. Stav
  • 103. Braadstø
  • 104. Torstad
  • 105. Svehaugen
  • 106. Steinsåker
  • 107. Tande
  • 108. Kleva
  • 109. Glømmen
  • 110. Jonsgard
  • 111. Glomstad
  • 112. Enge
  • 113. Vedum
  • 114. Lysbakken (Tretten sokn)
  • 115. Mageli
  • 116. Ledem
  • 117. Flatemo
  • 118. Laukam
  • 119. Børke nordre
  • 120. Børke søndre
  • 121. Sandvik
  • 122. Pålsrud
  • 123. Romundgard
  • 124. Sprakkenhus
  • 125. Høglien
  • 126. Botterud
  • 127. Vike-Ødegarden
  • 128. Vike
  • 129. Stavslien
  • 130. Vasserud
  • 131. Aurum
  • 132. Lagetun
  • 133. Hovde
  • 134. Dalen
  • 135. Holen
  • 136. Skyberg
  • 137. Offigstad
  • 138. Berg (Tretten sokn)
  • 139. Elstad
  • 140. Hong søndre
  • 141. Hong nordre
  • 142. Galtrud
  • 143. Bergslien
  • 144. Musdalslien
  • 145. Bjørnstad øvre
  • 146. Bjørnstad nedre
  • 147. Brennum
  • 148. Rugsveen
  • 149. Bakken
  • 150. Linderud
  • 151. Halsteinstad
  • 152. Linløkken
  • 153. Krokfossen

Kilder[rediger | rediger kilde]