Liste over gårder i Østre Toten

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over gårder i Østre Toten kommune, ordnet etter gårdsnummer.

Gårder i Østre Toten[rediger | rediger kilde]

Balke[rediger | rediger kilde]

  • 1. Steinsjø
  • 2. Ankersdelen
  • 3. Fjellhaug
  • 4. Auren
  • 5. Fjørsingstad
  • 6. Oppegard
  • 7. Hjæll
  • 8. Årsby
  • 9. Særenøgarden
  • 10. Boksrud
  • 11. Reinsby
  • 12. Olsby
  • 13. Taraldrud
  • 14. Rud
  • 15. Hammastad i Balke
  • 16. nedre Trostad
  • 17. øvre Trostad
  • 18. Ekrom/Ekren
  • 19. nordre Sulustad
  • 20. søndre Sulustad
  • 21. Ponnenga
  • 22. Vang
  • 23. Halvorsrud
  • 24. Hørland
  • 25. Skramstad
  • 26. store Helgestad
  • 27. lille Helgestad
  • 28. Ulsrud
  • 29. Hølstad
  • 30. nedre Røstøa
  • 31. øvre Røstøa
  • 32. Skulerud i Balke
  • 33. øvre Alm
  • 34. Håvårdsrudøgarden
  • 35. nedre Alm
  • 36. Holen
  • 37. Grøna
  • 38. Borgen
  • 39. Skjellebekk
  • 40. Røysli
  • 41. Grytenholm
  • 42. Kløvstad
  • 43. Li i Balke
  • 44. Rødningsby
  • 45. Berg i Balke
  • 46. Stange
  • 47. Nikkerud
  • 48. Kjellsrud
  • 49. Åmot
  • 50. Heggerud
  • 51. Bellarud
  • 52. Dulsrud
  • 53. Kjølset
  • 54. Eng
  • 55. Kvennom
  • 56. Fossen
  • 57. Rognstad
  • 58. Dyren
  • 59. østre Balke
  • 60. vestre Balke
  • 61. Klavastad
  • 62. Hanastad
  • 63. Hensvollen
  • 64. Spersrud
  • 65. Tannberg
  • 66. Buskebakke
  • 67. Søndre Faarlund
  • 68. Østre Faarlund
  • 69. Vestre Faarlund
  • 70. store Nettum
  • 71. østre Kvem
  • 72. nordøstre Kvem
  • 73. søndre Kvem
  • 74. østmidtre Kvem
  • 75. vestmidtre Kvem
  • 76. Smeby
  • 77. vestre Kvem
  • 78. nordvestre Kvem
  • 79. Hattebøl[a][1]
  • 80. Hårstad
  • 81. Hau
  • 82. lille Nettum
  • 83. Austad
  • 84. Froknestad
  • 85. Ørud
  • 86. Rånårud
  • 87. Hom
  • 88. Gåserud

Hof[rediger | rediger kilde]

  • 89. Billerud
  • 90. Kile
  • 91. store Enge
  • 92. lille Enge
  • 93. Gile
  • 94. Hoff prestegård
Hoff prestegård
  • 95. Haugen
  • 96. Tømmerhol
  • 97. Li i Hof
  • 98. Apelsvoll
  • 99. Underslaus
  • 100. Evenrud
  • 101. Bakke
  • 102. Igelsud
  • 103. øvre Rustad
  • 104. midtre Rustad
  • 105. nedre Rustad
  • 106. Vestad
  • 107. Heggshus
  • 108. Faukal
  • 109. Hermanrud
  • 110. Jørenset
  • 111. lille Bjørnstad
  • 112. Bjørnstadøgarden
  • 113. store Bjørnstad
  • 114. Båkinn
  • 115. Bjertnes
  • 116. Foss
  • 117. Båsshus
  • 118. Glemmastad
  • 119. Atlungstad
  • 120. Groset
  • 121. Breili
  • 122. Kællrudstad
  • 123. Kolbjørnrud
  • 124. Asgard
  • 125. Annekstad
  • 126. Åsmundrud
  • 127. Andersgard
  • 128. Amundrudstad
  • 129. Steinsli

(Gårdsnummer 130 og 131 er nå 101 og 102 i Gjøvik)

  • 132. Revol
  • 133. Fjell
  • 134. Bligset
  • 135. Skattum
  • 136. Stubberud
  • 137. Dælin
  • 138. Askjum
  • 139. Solbjørg i Hof
  • 140. Haug i Hof
  • 141. store Nøkleberg
  • 142. øvre Nøkleberg
  • 143. Sandåker
  • 144. nedre Nøkleberg
  • 145. Berg i Hof
  • 146. Grøtberg
  • 147. Søkstad
  • 148. Lunda
  • 149. La
  • 150. Petterud
  • 151. Grimstad
  • 152. østre Serstad
  • 153. vestre Serstad
  • 154. vestre Sostad
  • 155. østre Sostad
  • 156. Snipstad
  • 157. vestre Skjøl
  • 158. østre Skjøl
  • 159. nordre Kise
  • 160. søndre Kise
  • 161. vestre Hammastad
  • 162. østre Hammastad
  • 163. Enge i Hof
  • 164. vestre Festad
  • 165. østre Festad
  • 166. Sukkestad
  • 167. øvre Stabu
  • 168. nedre Stabu
  • 169. øvre Alstad
  • 170. nedre Alstad
  • 171. Koverstad
  • 172. Klukkergarden
  • 173. Kraby
  • 174. Slagsvoll
  • 175. Rånåby
  • 176. østre Burul
  • 177. vestre Burul
  • 178. østre Fostad
  • 179. vestre Fostad
  • 180. Kval
  • 181. østre Evang
  • 182. nedre Evang
  • 183. Valleøgarden
  • 184. Valle
  • 185. Håjen
  • 186. Lunde
  • 187. vestre Skjefstad
  • 188. østre Skjefstad
  • 189. nedre Garder
  • 190. midtre Garder
  • 191. øvre Garder
  • 192. Fredrikstad
  • 193. Skjeiten
  • 194. Rise
  • 195. søndre Oppsal
  • 196. nordre Oppsal
  • 197. Majer
  • 198. Skinstad
  • 199. Raddum
  • 200. Farås
  • 201. Ovren
  • 202. Byvegen
  • 203. Saga
  • 204. Øyåsen
  • 205. Gryte
  • 206. Otlerud
  • 207. Austby
  • 208. Skulerud i Hof
  • 209. Synsteby
  • 210. Nygardssætra
  • 211. Holmstad
  • 212. Brennsætra
  • 213. Kroken
  • 214. Giles og Stabus sæterskog
  • 215. Høveråsen
  • 216. Høveren
  • 217. Frodalen
  • 218. Oksbakken
  • 219. Fostadvollen
  • 220. Sønstebysætra
  • 221. Syljulia
  • 222. Snekkerbakken
  • 223. tredje almenningslodd i Hof

Kolbu[rediger | rediger kilde]

  • 224. Fautnarum
  • 225. nordre Narum
  • 226. Huse
  • 227. Julsnarum
  • 228. søndre Narum
  • 229. midtre Narum
  • 230. Tonga
  • 231. Solbjørg i Kolbu
  • 232. Tronset
  • 233. vestre Nykleby
  • 234. østre Nykleby
  • 235. Hallingstad
  • 236. Gjerstad
  • 237. østre Gran
  • 238. midtre Gran
  • 239. lille Gran
  • 240. Hålje
  • 241. Myra
  • 242. Skjersjøen
  • 243. Lindstad
  • 244. Råenga
  • 245. Nygard
  • 246. Hubred
  • 247. Prestrud
  • 248. søndre Moldstad
  • 249. nordre Moldstad
  • 250. øvre Røyse
  • 251. nedre Røyse
  • 252. midtre Røyse
  • 253. Fjølstad
  • 254. Øydfjølstad
  • 255. Lundeparten
  • 256. søndre Villvang
  • 257. østre Villvang
  • 258. nordre Hol
  • 259. midtre Hol
  • 260. Holsøgarden
  • 261. søndre Hol
  • 262. lille Hol
  • 263. østre Bjørke
  • 264. vestre Bjørke
  • 265. Gardlaushågån
  • 266. Gardlaus
  • 267. nordre Kvikstad
  • 268. søndre Kvikstad
  • 269. Ringen
  • 270. Ringenøgarden
  • 271. Devol
  • 272. Mjølnhågån
  • 273. lille Setne
  • 274. store Setne
  • 275. Skjølås
  • 276. søndre Ottersvea
  • 277. nordre Ottersvea
  • 278. Forlandet
  • 279. Maridalen
  • 280. Vestra
  • 281. Bergsjøbrenna
  • 282. Dårstad
  • 283. Holte
  • 284. Dyste
  • 285. Flårud
  • 286. Tandsætra
  • 287. Korslia
  • 288. Sæter
  • 289. Torgunrud
  • 290. Ensrud
  • 291. Dalabørgja
  • 292. Lundvøllen
  • 293. Lundhågån
  • 294. Lundøgarden av Moldstad
  • 295. Lundøgarden av Nykleby
  • 296. Lundøgarden av Sandbakke
  • 297. Lundøgarden av Solbjørg
  • 298. Flatrud
  • 299. Haukås
  • 300. Smørstad
  • 301. Aslakrud
  • 302. Nedrud
  • 303. Alm i Kolbu
  • 304. Haugerud
  • 305. Bondrud
  • 306. Dal
  • 307. Sørlia
  • 308. andre almenningslodd
  • 309. tredje almenningslodd i Kolbu
  • 310. fjerde almenningslodd
  • 311. femte almenningslodd

Ås[rediger | rediger kilde]

  • 312. Åserud
  • 313. Skaugerud
  • 314. Klavesbøl
  • 315. Nesterud
  • 316. Narum i Ås
  • 317. Nerset
  • 318. Haug i Ås
  • 319. Øverset
  • 320. nedre Pålset
  • 321. øvre Pålset

Kilder[rediger | rediger kilde]

Fotnoter[rediger | rediger kilde]

Type numrering
  1. ^ Kartverket oppgir Hattbøl som godkjent og anbefalt skrivemåte, Hattebøl som godkjent og ikke anbefalt.

Referanser[rediger | rediger kilde]