Liste over episoder av Zack og Codys søte hotelliv

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette er en liste over episoder i TV-serien Zack og Codys søte hotelliv.

Sesong 1[rediger | rediger kilde]

Tittel Episode nr. Prem. Dato Oppsummering
"Hotel Hangout" 01 Zack og Cody har nylig flyttet inn på luksushotellet Tipton Hotel i og med at moren Carey har fått jobb som sangerinne på hotellet. Guttene sliter med å finne seg nye venner, men stifter en dag bekjentskap med Max og Tapeworm. Da ryktet går om hvor de bor, vil plutselig alle de populære på skolen henge ut med de for å kunne henge på hotellet. Tilslutt innser Zack og Cody at de blir utnyttet og kaster ut alle sammen, unntatt Max og Tapeworm som ikke likte de for hvor de bodde, men hvem de var.
"The Fairest of Them All" 02 Minimiss skal arrangeres på Tipton, og Cody gir seg ut for å være en jente som heter Tyreesha for å treffe ei jente. Det ender med at han ufrivellig blir med i konkurransen, og Zack presser han til å fortsette slik at de kan vinne penger til nye sykler. Når Cody vil trekke seg, stenger Zack han inne i et skap og overtar i konkurransen. Til slutt blir det en krangel på scenen hvor guttene blir avslørt, og de blir diskvalifasert. Til slutt forstår Rebecca at Cody gjorde det for at han ville at hun skulle vinne, og hun gir ham et kyss.
"Maddie Checks In" 03 Jason, en rik hotellgjest, viser stor interesse for Maddie. Derfor later Maddie som om hun er rik, slik at han vil gå ut med henne. Zack og Cody hjelper henne, ved å gi henne London's originale pariserkjole og låner en av hotellet suiter. Til slutt finner Jason ut at Maddie ikke er rik, men han liker henne for det. De kysser to ganger i episoden.
"Hotel Inspector" 04 Hotellinspektøren Ilsa Schikcelgrubermeiger ankommer Tipton Hotell i det Zack og Cody nok en gang skaper kaos i lobbyen. Som følge av dette får Moseby sparken og Ilsa tar over til stor forferdelse for de andre på hotellet. Zack og Cody klarer å få Moseby tilbake ved å skape et nytt kaos i det andre hotellinspektører kommer innom og de velger å gi Moseby jobben tilbake.
"Grounded on the 23rd Floor" 05 Zack og Cody får husarrest fordi de nesten knuste en vase i lobbyen. Moren deres har i tillegg pengeproblemer, så til tross for at de har husarrest, prøver de å få tatt et bilde av et stjernepars bryllupskyss som de kan selge til kjendisbladene. Her har Maddie brunt hår, ikke blondt som hun har hatt ellers.
"The Prince & The Plunger" 06 Arwin, vakmesteren, sender Carey blomster og et dikt. Carey vet ikke hvem det er og blir veldig nysgjerrig. Problemet er at Maddie får henne til å tro at de er fra Serge, en portier. Når Carey spør Serge om han sendte det, svarer han ja og de bestemmer seg for å gå ut. Zack og Cody skjønner etterhvert at det er Arwin som har sendt blomstene og prøver å få Carey, deres hengivne mor, til å innse dette. Carey skjønner til slutt også at det er Arwin som har sendt blomstene og dumper Serge. Hun sier også til Arwin at det ikke vil funke mellom dem og han finner seg ei annen dame. Mr.Moseby prøver å lage alt på hotellet perfekt til Mr.Tipton kommer på besøk.
"Footloser" 07 Zack og hans venninne Max, deltar i en dansekonkurranse og Cody føler at Zack er bedre enn ham i alt. Når Zack skader ankelen sin, må Cody være stand-in. London låner Maddie pennger til gaver til foreldrene hennes, men utnytter det at Maddie står i gjeld til henne, ved å behandle henne som en slave.
"A Prom Story" 08 Zack overhører Maddie fortelle at hun liker en gutt og ønsker å gå på skoleballet med han, men at det er en aldersforskjell. Han tror at hun mener ham, mens hun egentlig mener en gutt som er tre år eldre enn henne. Da det viser seg at gutten Maddie liker har en kjæreste, går Maddie med på å danse med Zack. Samtidig kommer et sirkus på besøk på hotellet, og Cody plager vettet av en mimiker.
"Band in Boston" 09 Zack, Cody, Max og Tapeworm har startet et band sammen, men Zack og Cody er uenige om hvordan de skal gjøre ting, som fører til at Zack forlater bandet, men kommer tilbake etter at guttene får snakket ut. London kjøper nye instrumenter til Maddies og Lances band, på en betingelse. At hun får bli med i bandet, selv om hun ikke kan synge.
"Cody Goes to Camp" 10 Zack og Cody krangler mye og er litt lei av hverandre, men når Cody får en veldig god karakter i matte og drar på matteleir, savner Zack ham. Mr.Moseby prøver å lære London å kjøre.
"To Catch a Thief" 11 Zack og Cody prøver å bevise at Esterban ikke er tyven, når en rik hotellgjest blir frarøvet juvelene sine. Maddie er barnevakt for Londons hund, Ivana.
"It's a Mad, Mad, Mad Hotel" 12 Etter at Zack, Cody og Esterban ødelegger et maleri, finner de et gammel avisutklipp fra 1930-tallet inni det hvor det står at det befinner seg en skatt på hotellet etter at en beryktet tyv ble arrestert på hotellet og gjemte skatten sin der. Alle drar og leter etter skatten med ulike drømmer om hva de skal bruke skatten til, men tilslutt viser det seg at Muriel var skatten ettersom tyven var forelsket i henne.
"Poor Little Rich Girl" 13 Når Mr.Tipton går konkurs, blir London nødt til å bo med Maddie, for en liten stund. Hun blir nødt til å leve som vanlige folk og gi avkall på sin dyre livsstil. Zack og Cody ser en video fra de var små og blir sjokkerte når de ser at moren ikke greide å finne ut hvem som var hvem. Dermed begynner de å leve som hverandre helt til moren får bekreftelse fra sykehuset om at de ikke er forbyttet.
"Cookin' With Romeo and Juliet" 14 Sønnen til en annen hotelleier liker London, men de kan ikke være sammen på grunn av den bitre striden mellom de to hotellene. Maddie hjelper dem med å møtes i hemmelighet. Zack prøver å tjene penger på Codys hjemmelagde kjeks, som mange påstår at er det beste de noen gang har smakt.
"Rumors" 15 London setter ut et rykte om at Maddie og Lance er sammen igjen, noe som definitivt ikke er sant. Maddie blir sinna på London og setter ut et rykte til et journalist om at London har en revepels. For London som er imot pels og leder dyrekampanjer er dette ryktet skjebnesvangert. Cody er lei av at folk tar ham for å være Zack og prøver å farge håret sitt for å ikke ligne på ham. Dette er ikke vellykket da håret blir rødt.
"Big Hair & Baseball" 16 Mr.Moseby tar med seg Zack og Cody på en baseballkamp for å bli bedre venner med guttene, selv om han ikke har noen interesse for spillet. Når han prøver å fange ballen for Cody (som aldri har greid å fange en før) ordner han det slik at Red Sox taper og alle i Boston hater ham. Maddie skal på blinddate med en gutt, men har problemer med at håret hennes kruser seg i fuktig luft. Samtidig har gutten problemer med svette, siden han liker Maddie så godt. De klarer ikke å innrømme dette for hverandre og flyr stadig avsted for å fikse seg. Til slutt får London dem til å innrømme svakhetene for hverandre og de får en meget hyggelig kveld.
"Rock Star in the House" 17 Pop-stjernen Jesse McCartney bor på The Tipton og Maddie og London er fra seg av begeistring for ham. I tillegg prøver Zack å få tak i suvernirer fra hotellommet hans og selger dem på gata. Cody jobber med et vitenskapsprosjekt, en sterk laser og Arwin hjelper ham, selv om det er i mot reglene.
"Smart & Smarterer" 18 Zack later som han har dysleksi, slik at han få bedre tid på prøvene på skolen og at moren ikke skal kjefte på ham for de dårlige karakterene. Maddie lærer London sjakk, men blir ganske forskrekket når London slår henne gang på gang.
"The Ghost of Suite 613" 19 Zack tror ikke at Cody kan klare å bo en natt på suite 613, så Cody, Maddie og Esterban lurer Zack, fordi han har lurt dem utallige ganger.
"Dad's Back" 20 Faren til tvillingene er tilbake. Zack er lei av at Carey alltid skal få ham til å gjøre jobben sin, så han blir med bussen til faren den dagen han reiser. London trener Maddie, siden hun kan stryke i gym.
"Christmas at the Tipton" 21 Alles planer for julen må avbrytes, siden en snøstorm innesnør alle på the Tipton. Carey og tvillingene må feire julen sammen med Kurt. Maddie prøver å få tak i en dyr gave til London. Moseby trenger Arwins hjelp til å holde alle på hotellet varme.
"Kisses & Basketball" 22 Max kommer til å kysse Zack ved et uhell, etter at de har vunnet en basketballkamp. Zack og Max begynner å krangle, noe som skaper trøbbel for laget. Zack går på en date med Max for å hjelpe laget. Maddie prøver å hjelpe London med å kutte ned på sløsingen.
"Pilot Your Own life" 23 Maddie og London konkurrerer med hverandre om å komme på forsiden av et tenåringsmagasin, mens Cody blir inspirert av et foredrag om å styre sitt eget liv og får andre til å styre sitt.
"Crushed" 24 Klassekameraten til tvillingene, Agnes, forelsker seg i Cody, fordi han er den eneste på skolen som er snill mot henne. Hun ber ham ut og Cody får Zack til å gå på daten istedenfor ham ettersom Zack har matuvaner. Agnes skjønner at det er Zack og tror han er forelsket i henne også. Guttene overspiller forelsket i henne slik at hun blir redd for de og slutter og plage de. London setter opp en date mellom Ivana og en annen hund. Ivana liker ikke den andre hunden og forelsker seg i Maddies hund, Scamp.
"Commercial Breaks" 25 En reklame for Tipton-kjeden skal bli filmet på hotellet og alle på hotellet går på audition. London ender opp med å få hovedrollen ettersom faren eier kjeden, til tross for at hun verken kan synge, spille, eller danse. Moseby prøver å lære henne hva hun skal gjøre, og imponerer produsenten så mye at han får rollen, men Moseby brekker beinet under innspillingen og må gi ifra seg rollen. Carey forsøker å få rollen, men ettersom hun tidligere har vært på date med produsenten og stukket av midt under, vil han ikke gi henne rollen. Tilslutt ser han ingen annen løsning enn å gi henne rollen.
"Boston Holiday" 26 Prins Sanjay av Ishkabar, bor på hotellet og blir venner med Zack og Cody. Han forteller dem at hans største ønske er å kunne være som andre barn og at han bare har plikter og at det ikke er noen tid til lek. For å oppfylle hans ønske er Cody stand-in for prinsen, mens Zack og Sanjay er ute og har det gøy. London får Maddie til å være med og se etter romvesner, selv om Maddie bare er med for å få massasje og hudpleie, som er daglig kost oppe i Londons suite. Dette er siste episode av sesong 1.

Sesong 2[rediger | rediger kilde]

Tittel Episodenummer Oppsummering
"Odd Couples" 27 En meget smart gutt med navnet Trevor forelsker seg i London, uten å vite at hun er dum som et brød. Maddie hjelper London med å virke smart,ved å fortelle henne via en chip hva hun skal si. Når Maddie finner ut at Trevor ikke bryr seg om naturen, avslører hun sannheten bak Londons smarthet for å diskutere politikk, men det ender med at Trevor og Maddie kysser. Cody flytter inn i klesskapet, fordi han er lei av at Zack aldri rydder på rommet. Premieren på sesong 2..
"French 101" 28 Både Zack og Cody liker den franske ambassadøren sin datter og kjemper om hennes gunst. Det blir imidlertid guttenes venn Bob, som stikker av med jenta. Esterban er deprimert, etter at han ikke klarte å stoppe en veskenapper.
"Day Care" 29 Maddie får hjelp av Zack og Cody til å passe barn, men når barna rømmer fra barnesenteret og løper omkring på hotellet, blir jobben vanskeligere enn antatt. London tar med Mr.Moseby på yogatimer for å få han til å slappe av mer.
"Free Tippy" 30 Zack og Cody prøver å hindre at hotellhesten Tippy blir solgt fordi han er gammel.
"Heck's Kitchen" 31 Cody må ta over på kjøkkenet, når kokken Paolo slutter, akkurat den kvelden en anerkjent matkritiker kommer til hotellet. Assistentene hans var moren, Zack, Moseby, London, og Maddie.
"Forever plaid" 32 London blir overført til Maddies skole og skaffer dem begge gjensitting. etterpå gir de seg ut for å være finske nonner.
"Election" 33 Zack og Cody konkurrerer mot hverandre om å bli elevrådsrepresentant og Maddie og London vil hjelpe dem. Det vil si, Maddie hjelper Cody og London hjelper Zack.
"Moseby's Big Brother" 34 Mr.Mosebys ekstremt rike bror ankommer the Tipton. Han er mindre i størrelse enn Moseby, men er noen år eldre. Brødrene er ikke glade i hverandre. Zack og Cody ønsker seg nye sykler og kjøper en på deling, men Zack ødelegger den før Cody engang får prøvd sykkelen. Maddie og esterban, sender London falske horoskoper, slik at de kan få fine ting fra henne.
"Books & Birdhouses" 35 London stjeler Maddies historie til en skoleoppgave og gjør den om til en verdenskjent bok, noe som selvsagt irriterer Maddie, ettersom det faktisk var hun som skrev historien. Zack og Cody tar sløyd sammen og Zack får 6, mens Cody får 4. dette er den eneste gang Zack har vært bedre enn Cody på skolen.
"Not So Suite 16" 36 Maddie's og London's bursdagsselskaper, skal holdes på samme dag og alle kommer selvfølgelig på London's stjernespekkede fest. Det vil si alle, unntatt Zack, som går på Maddie's fest, fordi han liker henne. Zack er desperat etter å kjøpe den perfekte gave til Maddie og Cody sier seg villig til å hjelpe ham.
"Twins at the Tipton" 37 Det avholdes en tvillingkonkurranse på the Tipton og Zack tvinger Cody til å gå på en dobbeldate med de vakre, britiske tvillingene, Janice og Jessica. Maddie og London går også på en dobbeldate med to tvillinger. London får den dumme, men pene tvillingen, mens Maddie får den smarte, men dustete tvillingen.
"Neither a Borrower nor a Speller Bee" 38 Zack prøver å få Cody til å tape en stavekonkurranse, fordi han skylder utfordreren masse penger. Maddie og London gjør veldedighetsarbeid.
"Bowling" 39 Zack er den beste bowleren på the Tipton-laget i bowling, men når han får husarrest, kan han ikke spille, så Arwin må steppe inn i hans fravær.
"Kept Man" 40 Zack begynner å henge med en rik gutt, som gjør narr av Cody. Zack fortsetter allikevel å henge med gutten, fordi han gir ham mange kule ting, som skateboard og kule klær. London og Maddie kommer på gruppe og må ta vare på en babysimulator.
"The Suite Smell of Excess" 41 Zack og Cody bruker Arwin's nyeste oppfinnelse og drar til et parallelt univers. Der har blant annet Maddie overtatt London's rolle, mens London jobber i godtebutikken og den ellers så strenge Mr.Moseby, leker i lobbyen og deres mor er en verdenskjent sanger, men bryr seg ikke lenger om sønnene sine.
"Going for the Gold" 42 Arwin deltar i en oppfinnerkonkurranse og har gode muligheter til å vinne. Zack og Cody finner ut at en av deltakerne jukser og prøver å hjelpe Arwin med å vinne. London åpner en egen butikk, men mangler totalt evnen til å drive den.
"Boston Tea Party" 43 Zack drømmer om teselskapet i Boston.
"Have a Nice Trip" 44 En hotellgjest påstår at han snublet over Zacks's skateboard og skadet seg. Zack og Cody finner ut at han bare gjorde det får å bli vartet opp og få ting gratis, for nå må alle stå på pinne for den "skadede". Hvis ikke, vil han la alle få vite at the Tipton er et dårlig hotell å bo på.
"Ask Zack" 45 Zack vil ha en jobb i skoleavisen fordi det eneste andre alternativet, var en plass i korpset. Han misbruker stillingen i avisen, for å få tak i en jente, som heter Darlene. London har problemer med å sove.
"That's So Suite Life of Hannah Montana" 46 Raven Baxter, bor på the Tipton og får en visjon om at Carey's bursdagsselskap vil ende i kaos. Maddie prøver å få London til å bruke en av Raven's kjoler, men London vil ikke, siden Raven ikke er kjent.
"What The Hey?" 47 Når Zack og Cody ikke rekker skolebussen, overbeviser Zack, Cody om å skulke. London kommer ikke overens med sin nye stemor.
"A Midsummer's Nightmare" 48 Zack og Cody er med i et skuespill. Zack får en rolle hvor han må kysse Cody's kjæreste, som liker Zack istedenfor ette kysset, men Zack er forelsket i Rebecca, men Rebecca er forelska i Cody. London forandrer lobbyen, for å skape harmoni og lykke i lobbyen, men dette skaper bare problemer.
"Lost in Translation" 49 En utrolig flink, japansk sanger besøker hotellet, for å opptre for en gruppe viktige japanere. Zack tar henne med seg på skolen, som sitt utenlandske prosjekt og får en bra karakter, men mister henne der. London og Maddie, blir innelåst i London's skap.
"Volley Dad" 50 Cody liker ikke Carey's nye kjæreste og ber faren om å ta en tur til hotellet. Maddie lurer london, slik at hun skal gjøre det bra på Volleyball-laget.
"Loosely Ballroom" 51 Esteban starter en danseskole for å tjene inn penger til søsteren sin.
"Scary Movie" 52 Zack blir skremt av en film om zombier som de egentlig ikke fikk lov til å se og prøver å barrikadere hotellet, ved å putte møbler foran inngangen. London later som om hun er fattig, for å bli likt av en gutt
"Ah! Wilderness" 53 Zack og Cody er ute med Mr.Moseby og mister all maten sin, men Zack fikser det. Cody blir sjalu og når en gammel mann gir ham mat, sier han at han fanget den selv. Mens guttene er borte prøver Carey å ta seg litt fri, men det er ikke vellykket. Maddie og London prater høl i huet på henne om en gutt Maddie dater, som er London's gamle kjæreste og London liker ham fortsatt.
"Birdman of Boston" 54 Cody finner en hauk på en veranda på hotellet og Moseby prøver å bli kvitt den. Zack prøver å filme hauken, for å tjene penger.
"Nurse Zack" 55 Cody tar seg av Carey, som er syk, men når Cody også blir syk må Zack ta seg av dem begge. Månedens ansatt skal kåres og alle de ansatte prøver å få de andre ansatte til å drite seg ut.
"Club Twins" 56 Zack og Cody leter etter sommerjobber og overtaler Mr.Moseby til å la dem låne aktivitetsrommet på mandagskveldene og de starter en klubb for barn. London gir Maddie noen av hennes hjemmelagde skjønnhetsprodukter, men produktene viser seg å ha bivirkninger.Cody og Barbara Brownstein kysser for første gang.
"Risk It All" 57 Zack og Cody deltar i et show som heter "Risk It All!" Maddie prøver å få tak i en mail som hun skrev, men som London sendte til Mr.Moseby. Mailen sier stygge ting om ham.
"A Nugget of History" 58 Mr.Moseby's bestemor kommer på besøk og hun hjelper Zack med historieleksa hans. Maddie og London får en jobb på Cluck Bucket.
"Miniature Golf" 59 Zack og Cody går på en dobbeldate i minigolparken. Zack er elendig, men daten hans er veldig god, noe som selvsagt plager ham. Carey prøver å leve et sunnere liv, mens London melder seg inn i en bokklubb.
"Health and Fitness" 60 Cody prøver å få kokken Paolo til å spise sunt, mens Carey prøver å få Zack til å spise mindre søtsaker. London er redd for å bli tykk, mens Maddie er redd for å være for tynn. London starter å trene, mens Maddie begynner å spise mer.
"Back in the Game" 61 Basketballaget til Zack og Cody spiller en treningskamp mot et lag som besøker the Tipton. Maddie lager en film til en filmfestival, med noen av arbeiderne på hotellet.
"The Suite Life In Hollywood" 62/63 Zack og Cody blir oppdaget av talentspeidere og the Tipton-folkene drar til Hollywood for å se piloten til Zack og Codys liv bli filmet.
"I Want my Mummy" 64 London kommer hjem fra Syd-Amerika og har med en figur, som Esteban mener det er en forbannelse over. Dette finner Zack og Cody svært interessant.
"Aptitude" 65 Zack og Cody blir overrasket over Aptitude-testen sine. Zack er en direktør, mens Cody er en søppelmann. Maddie blir berømt for en liten stund, etter å ha reddet livet til den marokkanske ambassadøren. London blir sjalu. Siste episode av sesong 2