Liste over episoder av VeggieTales

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over episoder i den animerte TV-serien VeggieTales. Serien begynte 21. desember 1993 og sluttet 5. mars 2015.

Episoder[rediger | rediger kilde]

# Første gang vist Engelsk tittel Norsk tittel
1 21. desember 1993 Where's God When I'm S-Scared? (Tales from the Crisper/Daniel and the Lions' Den i noen land) Dagens ferske salat/Daniel i løvens hule
2 28. oktober 1994 God Wants Me To Forgive Them!?! (The Grapes of Wrath i noen land) Vredens druer
3 3. januar 1995 Are You My Neighbor? Er du min nabo?
4 1. oktober 1995 Rack, Shack & Benny Rack, Shack & Benny
5 21. mars 1996 Dave and the Giant Pickle David og den sure agurken
6 19. oktober 1996 The Toy That Saved Christmas Leken som reddet julen
7 1. mars 1997 Very Silly Songs! Veldig dumme sanger
8 11. april 1997 Larry-Boy! and the Fib from Outer Space! Super-Snurk! Skrønen l'ra verdensronnet
9 5. november 1997 Josh and the Big Wall! Joshua og den store muren
10 11. april 1998 Madame Blueberry Madam Blåbærhulk
11 24. november 1998 The End of Silliness? norsk dubbing aldri utført
12 27. juli 1999 Larry-Boy and the Rumor Weed Super-Snurk og rykteugresset
13 1. april 2000 King George and the Ducky Kong George og gakkgakken
14 30. september 2000 Esther... The Girl Who Became Queen Esther: jenta som ble dronning
15 24. mars 2001 Lyle the Kindly Viking Dag den snille viking
16 15. september 2001 The Ultimate Silly Song Countdown norsk dubbing aldri utført
17 30. juli 2002 Jonah Sing-Along Songs and More! norsk dubbing aldri utført
18 29. oktober 2002 The Star of Christmas Julestjernen
19 20. mai 2003 The Wonderful World of Auto-Tainment! Autoholdningens vidunderlige verden
20 5. august 2003 The Ballad of Little Joe Balladen om lille Joe
21 10. mars 2004 An Easter Carol En påskefortelling
22 18. mai 2004 A Snoodle's Tale Dr. Dingle og Herr Slu
23 31. august 2004 Sumo of the Opera Opp trappen!
24 8. mars 2005 Duke and the Great Pie War Jarle og kakekrigen
25 25. juni 2005 Minnesota Cuke and the Search for Samson's Hairbrush Minnesota Luke og jakten på Samsons hårbørste
26 1. november 2005 Lord of the Beans norsk dubbing aldri utført
27 11. mars 2006 Sheerluck Holmes and the Golden Ruler Sherflaks Holmes og den gyldne linjal
26 14. august 2006 LarryBoy and the Bad Apple Larry boy og det sure eplet
27 4. november 2006 Gideon: Tuba Warrior Gideon, tubakriger!
28 14. mars 2007 Moe and the Big Exit Moe og den store reisen
29 9. oktober 2007 The Wonderful Wizard of Ha's Reisen til HaHa-land
30 15. juli 2008 Tomato Sawyer and Huckleberry Larry's Big River Rescue Tomat Sawyer & Huckleberry Snurkens redningsaksjon på Mississippi
31 10. februar 2009 Abe and the Amazing Promise Abraham og det store løftet
32 4. august 2009 Minnesota Cuke and the Search for Noah's Umbrella Minnesota Luke og jakten på Noas paraply
33 6. oktober 2009 Saint Nicholas: A Story of Joyful Giving Sankt Nikolas om hvordan man gir med glede
34 27. februar 2010 Pistachio: The Little Boy That Woodn't Pistasjio
35 31. juli 2010 Sweetpea Beauty norsk dubbing aldri utført
36 5. oktober 2010 It's a Meaningful Life norsk dubbing aldri utført
37 8. mars 2011 'Twas The Night Before Easter norsk dubbing aldri utført
38 1. juli 2011 Princess and the Popstar Prinsessen og popstjernen
39 4. oktober 2011 The Little Drummer Boy Den lille trommegutten
40 6. mars 2012 Robin Good and His Not-So-Merry Men Robin God og hans ikke-så-muntre menn
41 11. august 2012 The Penniless Princess Den pengelense prinsessen
42 16. oktober 2012 The League of Incredible Vegetables norsk dubbing aldri utført
43 5. mars 2013 The Little House That Stood Et solid fundament
44 30. juli 2013 MacLarry and the Stinky Cheese Battle norsk dubbing aldri utført
45 18. oktober 2013 Merry Larry and the True Light of Christmas Muntre-Laurits og det store julelyset
46 11. mars 2014 Veggies in Space: The Fennel Frontier Grønn Salat i Rommet: Den Grønne Grense
48 5. august 2014 Celery Night Fever Selleri disco feber
49 14. oktober 2014 Beauty and the Beet Skjønnheten og rødbeten
50 3. mars 2015 Noah's Ark norsk dubbing aldri utført

Samlinger[rediger | rediger kilde]

# Første gang vist Engelsk tittel Norsk tittel
1 5. mars 2002 Heroes of the Bible! Lions, Shepherds and Queens (Oh My!) norsk dubbing aldri utført
2 5. mars 2002 Heroes of the Bible! Stand Up, Stand Tall, Stand Strong! norsk dubbing aldri utført
3 2003 (Slovenia)
2007 (Singapore)
Englishman with an Omelet Engelskmann med omelett
4 2004 St. Patrick St. Patrick
5 1. april 2009 Heroes of the Bible! A Baby, A Quest, and the Wild, Wild West! norsk dubbing aldri utført
6 10. september 2011 Larry Learns to Listen Snurken lærer seg å lytte
7 10. september 2011 Bob Lends a Helping Hand norsk dubbing aldri utført

Se også[rediger | rediger kilde]