Liste over episoder av The L Word

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over alle episodene av The L Word.

Episoder[rediger | rediger kilde]

Sesong 1 (2004)[rediger | rediger kilde]

# Episodetittel Regissør Manusforfatter Først sendt
1 Pilot Rose Troche Ilene Chaiken 18. januar 2004 (SHO)
2 Let's Do It Rose Troche Susan Miller 25. januar 2004 (SHO)
3 Longing Lynne Stopkewich Angela Robinson 1. februar 2004 (SHO)
4 Lies, Lies, Lies Clement Virgo Josh Senter 8. februar 2004 (SHO)
5 Lawfully Dan Minahan Rose Troche 15. februar 2004 (SHO)
6 Losing It Clement Virgo Guinevere Turner 22. februar 2004 (SHO)
7 L'Ennui Tony Goldwyn Ilene Chaiken 29. februar 2004 (SHO)
8 Listen Up Kari Skogland Mark Zakarin 7. mars 2004 (SHO)
9 Luck, Next Time Rose Troche Rose Troche 14. mars 2004 (SHO)
10 Liberally Mary Harron Ilene Chaiken 21. mars 2004 (SHO)
11 Looking Back Rose Troche Guinevere Turner 28. mars 2004 (SHO)
12 Locked Up Lynne Stopkewich Ilene Chaiken 4. april 2004 (SHO)
13 Limb from Limb Tony Goldwyn Ilene Chaiken 11. april 2004 (SHO)

Sesong 2 (2005)[rediger | rediger kilde]

# Episodetittel Regissør Manusforfatter Først sendt
14 Life, Loss, Leaving Dan Minahan Ilene Chaiken 20. februar 2005 (SHO)
15 Lap Dance Lynne Stopkewich Ilene Chaiken 27. februar 2005 (SHO)
16 Loneliest Number Rose Troche Lara Spotts 6. mars 2005 (SHO)
17 Lynch Pin Lisa Cholodenko Ilene Chaiken 13. mars 2005 (SHO)
18 Labyrinth Burr Steers Rose Troche 20. mars (SHO)
19 Lagrimas de Oro Jeremy Podeswa Guinevere Turner 27. mars 2005 (SHO)
20 Luminous Ernest Dickerson Ilene Chaiken 3. april 2005 (SHO)
21 Loyal Alison Maclean A.M. Homes 10. april 2005 (SHO)
22 Late, Later, Latent Tony Goldwyn David Stenn 17. april 2005 (SHO)
23 Land Ahoy Tricia Brock Ilene Chaiken 24. april 2005 (SHO)
24 Loud and Proud Rose Troche Elizabeth Hunter 1. mai 2005 (SHO)
25 L'Chaim John Curran Ilene Chaiken 8. mai 2005 (SHO)
26 Lacuna Ilene Chaiken Ilene Chaiken 15. mai 2005 (SHO)

Sesong 3 (2006)[rediger | rediger kilde]

# Episodetittel Regissør Manusforfatter Først sendt
27 Labia Majora Rose Troche Ilene Chaiken 8. januar 2006 (SHO)
28 Lost Weekend Bille Eltringham A.M. Homes 15. januar 2006 (SHO)
29 Lobsters Bronwen Hughes Ilene Chaiken 22. januar 2006 (SHO)
30 Light My Fire Lynne Stopkewich Cherien Dabis 29. januar 2006 (SHO)
31 Lifeline Kimberly Peirce Ilene Chaiken 5. februar 2006 (SHO)
32 Lifesize Tricia Brock Adam Rapp 12. februar 2006 (SHO)
33 Lone Star Frank Pierson EZgirl 19. februar 2006 (SHO)
34 Latecomer Angela Robinson Ilene Chaiken 26. februar 2006 (SHO)
35 Lead, Follow or Get Out of the Way Moises Kaufman Ilene Chaiken 5. mars 2006 (SHO)
36 Losing the Light Rose Troche Rose Troche 12. mars 2006 (SHO)
37 Last Dance Allison Anders Ilene Chaiken 19. mars 2006 (SHO)
38 Left Hand of the Goddess Ilene Chaiken Ilene Chaiken 26. mars 2006 (SHO)

Sesong 4 (2007)[rediger | rediger kilde]

regissører, manusforfattere og sendedatoer er ikke offentliggjort enda.

# Episodetittel Regissør Manusforfatter Først sendt
39 Legend in the Making Bronwen Hughes ; Ilene Chaiken 7. januar 2007
40 Livin' La Vida Loca 14. januar 2007
41 Lassoed Tricia Brock; 21. januar 2007
42 Layup Jessica Sharzer; 28. januar 2007
43 Lez Girls John Stockwell; Ilene Chaiken 4. februar 2007
44 Luck Be a Lady Angela Robinson Angela Robinson 11. februar 2007
45 Lesson Number One 18. februar 2007
46 Lexington & Concord Jamie Babbit; Ilene Chaiken ; 25. februar 2007
47 Lacy Lilting Lyrics 4. mars 2007
48 Little Boy Blue 11. mars 2007
49 Literary License to Kill 18. mars 2007
50 Long Time Coming 25. mars 2007

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]