Liste over episoder av Rizzoli and Isles

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Liste over episoder av Liste over episoder av TV-serien Rizzoli and Isles.

Sesong 1: 2010[rediger | rediger kilde]

Nr. i

serien

Nr. i

sesongen

Tittel Først sendt (i USA)
1 1 See One. Do One. Teach One. 12. juli 2010
2 2 Boston Strangler Redux 19. juli 2010
3 3 Sympathy for the Devil 26. juli 2010
4 4 She Works Hard for the Money 2. august 2010
5 5 Money for Nothing 9. august 2010
6 6 I Kissed a Girl 16. august 2010
7 7 Born to Run 23. august 2010
8 8 I`m Your Boogie Man 30. august 2010
9 9 The Beast in Me 6. september 2010
10 10 When the Gun Goes Bang, Bang, Bang 13. september 2010

Sesong 2: 2011[rediger | rediger kilde]

Nr. i

serien

Nr. i

sesongen

Tittel Først sendt (i USA)
11 1 We Don`t Need Another Hero 11. juli 2011
12 2 Living Proof 18. juli 2011
13 3 Sailor Man 25. juli 2011
14 4 Brown Eyed Girl 1. august 2011
15 5 Don`t Hate the Player 8. august 2011
16 6 Rebel Without a Pause 15. august 2011
17 7 Bloodlines 22. august 2011
18 8 My Own Worst Enemy 29. august 2011
19 9 Gone Daddy Gone 5. september 2011
20 10 Remember Me 12. september 2011
21 11 Can I Get a Witness? 28. november 2011
22 12 He Ain't Heavy, He's My Brother 5. desember 2011
23 13 Seventeen Ain't So Sweet 12. desember 2011
24 14 Don't Stop Dancing, Girl 19. desember 2011
25 15 Burning Down the House 26. desember 2011

Sesong 3: 2012[rediger | rediger kilde]

Nr. i

serien

Nr.i

sesongen

Tittel Først sendt (i USA)
26 1 What Doesn't Kill You 5. juni 2012
27 2 Dirty Little Secret 12. juni 2012
28 3 This is How a Heart Breaks 19. juni 2012
29 4 Welcome to the Dollhouse 26. juni 2012
30 5 Throwing Down the Gauntlet 3. juli 2012
31 6 Money Maker 10. juni 2012
32 7 Crazy for You 17. juli 2012
33 8 Cuts Like a Knife 24. juli 2012
34 9 Home Town Glory 31. juli 2012
35 10 Melt My Heart to Stone 14. august 2012
36 11 Class Action Satisfaction 27. november 2012
37 12 Love the Way You Lie 4. desember 2012
38 13 Virtual Love 11. desember 2012
39 14 Over/Under 18. desember 2012
40 15 No More Drama in My Life 25. desember 2012

Sesong 4: 2013-2014[rediger | rediger kilde]

Nr. i

serien

Nr.i

sesongen

Tittel Først sendt (i USA)
41 1 We Are Family 25. juni 2013
42 2 In Over Your Head 2. juli 2013
43 3 But I Am a Good Girl 9. juli 2013
44 4 Killer in High Heels 16. juli 2013
45 5 Dance with the Devil 23. juli 2013
46 6 Somebody's Watching Me 30. juli 2013
47 7 All for One 6. august 2013
48 8 Cold As Ice 13. august 2013
49 9 No One Mourns the Wicked 20. august 2013
50 10 Built for Speed 27. august 2013
51 11 Judge, Jury & Executioner 3. september 2013
52 12 Partners in Crime 10. september 2013
53 13 Tears of a Clown 25. februar 2014
54 14 Just Push Play 4. mars 2014
55 15 Food for Thought 11. mars 2014
56 16 You're Gonna Miss Me When I'm Gone 18. mars 2014

Sesong 5: 2014-2015[rediger | rediger kilde]

Nr. i

serien

Nr. i

sesongen

Tittel Først sendt (i USA)
57 1 A New Day 17. juni 2014
58 2 ... Goodbye 24. juni 2014
59 3 Too Good to Be True 1. juli 2014
60 4 Doomsday 8. juli 2014
61 5 The Best Laid Plans 15. juli 2014
62 6 Knockout 22. juli 2014
63 7 Boston Keltic 29. juli 2014
64 8 Lost & Found 5. august 2014
65 9 It Takes a Village 12. august 2014
66 10 Phoenix Rising 19. august 2014
67 11 If You Can't Stand the Heat 26. august 2014
68 12 Burden of Proof 2. september 2014