Liste over episoder av Game of Thrones

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over episodene i den ameriaknske tv-serien Game of Thrones.

Overblikk[rediger | rediger kilde]

Sesong Episoder originalt utgitt
Tidligst utgitt Senest utgitt
1 10 April 17, 2011 June 19, 2011
2 10 April 1, 2012 June 3, 2012
3 10 March 31, 2013 June 9, 2013
4 10 April 6, 2014 June 15, 2014
5 10 April 12, 2015 June 14, 2015[15]

Episoder[rediger | rediger kilde]

Sesong 1 (2011)[rediger | rediger kilde]

Serienummer Tittel (Engelsk) Regissør Skrevet av Utgivelsesdato
1 "Winter Is Coming" Tim Van Patten David Benioff & D. B. Weiss April 17, 2011
2 "The Kingsroad" Tim Van Patten David Benioff & D. B. Weiss April 24, 2011
3 "Lord Snow" Brian Kirk David Benioff & D. B. Weiss May 1, 2011
4 "Cripples, Bastards, and Broken Things" Brian Kirk Bryan Cogman May 8, 2011
5 "The Wolf and the Lion" Brian Kirk David Benioff & D. B. Weiss May 15, 2011
6 "A Golden Crown" Daniel Minahan Story by: David Benioff & D. B. Weiss

Teleplay by: Jane Espenson and David Benioff & D. B. Weiss

May 22, 2011
7 "You Win or You Die" Daniel Minahan David Benioff & D. B. Weiss May 29, 2011
8 "The Pointy End" Daniel Minahan George R. R. Martin June 5, 2011
9 "Baelor" Alan Taylor David Benioff & D. B. Weiss June 12, 2011
10 "Fire and Blood" Alan Taylor David Benioff & D. B. Weiss June 19, 2011

Sesong 2 (2012)[rediger | rediger kilde]

Serienummer Tittel (Engelsk) Regissør Skrevet av Utgivelsesdato
11 "The North Remembers" Alan Taylor David Benioff & D. B. Weiss April 1, 2012
12 "The Night Lands" Alan Taylor David Benioff & D. B. Weiss April 8, 2012
13 "What Is Dead May Never Die" Alik Sakharov Bryan Cogman April 15, 2012
14 "Garden of Bones" David Petrarca Vanessa Taylor April 22, 2012
15 "The Ghost of Harrenhal" David Petrarca David Benioff & D. B. Weiss April 29, 2012
16 "The Old Gods and the New" David Nutter Vanessa Taylor May 6, 2012
17 "A Man Without Honor" David Nutter David Benioff & D. B. Weiss May 13, 2012
18 "The Prince of Winterfell" Alan Taylor David Benioff & D. B. Weiss May 20, 2012
19 "Blackwater" Neil Marshall George R. R. Martin May 27, 2012
20 "Valar Morghulis" Alan Taylor David Benioff & D. B. Weiss June 3, 2012

Sesong 3 (2013)[rediger | rediger kilde]

Serienummer Tittel (Engelsk) Regissør Skrevet av Utgivelsesdato
21 "Valar Dohaeris" Daniel Minahan David Benioff & D. B. Weiss March 31, 2013
22 "Dark Wings, Dark Words" Daniel Minahan Vanessa Taylor April 7, 2013
23 "Walk of Punishment" David Benioff David Benioff & D. B. Weiss April 14, 2013
24 "And Now His Watch Is Ended" Alex Graves David Benioff & D. B. Weiss April 21, 2013
25 "Kissed by Fire" Alex Graves Bryan Cogman April 28, 2013
26 "The Climb" Alik Sakharov David Benioff & D. B. Weiss May 5, 2013
27 "The Bear and the Maiden Fair" Michelle MacLaren George R. R. Martin May 12, 2013
28 "Second Sons" Michelle MacLaren David Benioff & D. B. Weiss May 19, 2013
29 "The Rains of Castamere" David Nutter David Benioff & D. B. Weiss June 2, 2013
30 "Mhysa" David Nutter David Benioff & D. B. Weiss June 9, 2013

Sesong 4 (2014)[rediger | rediger kilde]

Serienummer Tittel (Engelsk) Regissør Skrevet av Utgivelsesdato
31 "Two Swords" D. B. Weiss David Benioff & D. B. Weiss April 6, 2014
32 "The Lion and the Rose" Alex Graves George R. R. Martin April 13, 2014
33 "Breaker of Chains" Alex Graves David Benioff & D. B. Weiss April 20, 2014
34 "Oathkeeper" Michelle MacLaren Bryan Cogman April 27, 2014
35 "First of His Name" Michelle MacLaren David Benioff & D. B. Weiss May 4, 2014
36 "The Laws of Gods and Men" Alik Sakharov Bryan Cogman May 11, 2014
37 "Mockingbird" Alik Sakharov David Benioff & D. B. Weiss May 18, 2014
38 "The Mountain and the Viper" Alex Graves David Benioff & D. B. Weiss June 1, 2014
39 "The Watchers on the Wall" Neil Marshall David Benioff & D. B. Weiss June 8, 2014
40 "The Children" Alex Graves David Benioff & D. B. Weiss June 15, 2014

Sesong 5 (2015)[rediger | rediger kilde]

Serienummer Tittel (Engelsk) Regissør Skrevet av Utgivelsesdato
41 "The Wars to Come" Michael Slovis David Benioff & D. B. Weiss April 12, 2015
42 "The House of Black and White" Michael Slovis David Benioff & D. B. Weiss April 19, 2015
43 "High Sparrow" Mark Mylod David Benioff & D. B. Weiss April 26, 2015
44 "Sons of the Harpy" Mark Mylod Dave Hill May 3, 2015
45 "Kill the Boy" Jeremy Podeswa Bryan Cogman May 10, 2015
46 "Unbowed, Unbent, Unbroken" Jeremy Podeswa Bryan Cogman May 17, 2015
47 "The Gift" Miguel Sapochnik David Benioff & D. B. Weiss May 24, 2015
48 "Hardhome" Miguel Sapochnik David Benioff & D. B. Weiss May 31, 2015
49 "The Dance of Dragons"[52] David Nutter David Benioff & D. B. Weiss June 7, 2015
50 "Mother's Mercy"[53] David Nutter David Benioff & D. B. Weiss June 14, 2015

Sesong 6 (2016)[rediger | rediger kilde]

Serienummer Tittel (Engelsk) Regissør Skrevet av Utgivelsesdato
51 "The Red Woman" Jeremy Podeswa David Benioff & D. B. Weiss April 24, 2016
52 "Home" Jeremy Podeswa David Hill May 1, 2016
53 "Oathbreaker" Daniel Sackheim David Benioff & D. B. Weiss May 8, 2016
54 "Book of the Stranger" Daniel Sackheim David Benioff & D. B. Weiss May 15, 2016
55 "The Door" Jack Bender David Benioff & D. B. Weiss May 22, 2016
56 "Blood of my Blood" Jack Bender Bryan Cogman May 29, 2016
57 "The Broken Man" Mark Mylod Bryan Cogman June 5, 2016
58 "No One" Mark Mylod David Benioff & D. B. Weiss June 12, 2016
59 "Battle of Bastards" Miguel Sapochnik David Benioff & D. B. Weiss June 19, 2016
60 "The Winds of Winter" Miguel Sapochnik David Benioff & D. B. Weiss June 26, 2016

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]