Liste over The Big Bang Theory-episoder

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over episodene av The Big Bang Theory, en amerikansk komedie tv-serie skapt og produsert av Chuck Lorre og Bill Prady.

Episoder[rediger | rediger kilde]

Sesong 1 (September 2007-Mai 2008)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Manus Regi Først sendt USA Produksjonskode
1 «Pilot» Chuck Lorre og Bill Prady James Burrows 24. september 2007 276023
2 «The Big Bran Hypothesis» Robert Cohen og David Goetsch(teleplay)
Chuck Lorre og Bill Prady(manus)
Mark Cendrowski 1. oktober 2007 3T6601
3 «The Fuzzy Boots Corollary» Steven Molaro og Bill Prady(teleplay)
Chuck Lorre(manus)
Mark Cendrowski 8. oktober 2007 3T6602
4 «The Luminous Fish Effect» David Litt og Lee Aronsohn (teleplay)
Chuck Lorre og Bill Prady(manus)
Bob Koherr 15. oktober 2007 3T6603
5 «The Hamburger Postulate» Steven Molaro og David Goetsch(teleplay)
Jennifer Glickman(manus)
Andrew D. Weyman 22. oktober 2007 3T6604
6 «The Middle Earth Paradigm» Robert Cohen og David Litt(teleplay)
David Goetsch(manus)
Mark Cendrowski 29. oktober 2007 3T6605
7 «The Dumpling Paradox» Lee Aronsohn og Jennifer Glickman(teleplay)
Chuck Lorre og Bill Prady(manus)
Mark Cendrowski 5. november 2007 3T6606
8 «The Grasshopper Experiment» Robert Cohen og Lee Aronsohn(teleplay)
David Goetsch og Steven Molaro(manus)
Ted Wass 12. november 2007 3T6607
9 «The Cooper-Hofstadter Polarization» David Goetsch, Chuck Lorre og Lee Aronsohn(teleplay)
Bill Prady og Stephen Engel(manus)
Joel Murray 17. mars 2008 3T6608
10 «The Loobenfeld Decay» Bill Prady og Lee Aronsohn(teleplay)
Chuck Lorre(manus)
Mark Cendrowski 24. mars 2008 3T6609
11 «The Pancake Batter Anomaly» Bill Prady og Stephen Engel(teleplay)
Lee Aronsohn og Chuck Lorre(manus)
Mark Cendrowski 31. mars 2008 3T6610
12 «The Jerusalem Duality» Steven Molaro og David Goetsch(teleplay)
Stephen Engel og Jennifer Glickman(manus)
Mark Cendrowski 14. april 2008 3T6611
13 «The Bat Jar Conjecture» Bill Prady og Robert Cohen (teleplay)
Stephen Engel og Jennifer Glickman(manus)
Mark Cendrowski 21. april 2008 3T6612
14 «The Nerdvana Annihilation» Stephen Engel og Steven Molaro(teleplay)
Bill Prady(manus)
Mark Cendrowski 28. april 2008 3T6613
15 «The Pork Chop Indeterminacy» Bill Prady og Lee Aronsohn(teleplay)
Chuck Lorre(manus)
Mark Cendrowski 5. mai 2008 3T6614
16 «The Peanut Reaction» David Goetsch og Steven Molaro(teleplay)
Lee Aronsohn og Bill Prady(manus)
Mark Cendrowski 12. mai 2008 3T6615
17 «The Tangerine Factor» Chuck Lorre, Bill Prady, Steven Molaro og Lee Aronsohn Mark Cendrowski 19. mai 2008 3T6616

Sesong 2 (September 2008-Mai 2009)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Manus Regi Først sendt USA Produksjonskode
1 «The Bad Fish Paradigm» Bill Prady, Steven Molaro og David Goetsch Mark Cendrowski 21. september 2008 3T7351
2 «The Codpiece Topology» Chuck Lorre, Bill Prady og Lee Aronsohn Mark Cendrowski 28. september 2008 3T7352
3 «The Barbarian Sublimation» Nicole Lorre, Steve Molaro og Eric Kaplan Mark Cendrowski 6. oktober 2008 3T7353
4 «The Griffin Equivalency» Chuck Lorre, Bill Prady, Stephen Engel og Tim Doyle Mark Cendrowski 13. oktober 2008 3T7354
5 «The Euclid Alternative» Bill Prady, Steve Molaro, Lee Aronsohn og David Goetsch Mark Cendrowski 20. oktober 2008 3T7355
6 «The Cooper-Nowitzki Theorem» Stephen Engel, Daley Haggar, Tim Doyle og Richard Rosenstock Mark Cendrowski 3. november 2008 3T7356
7 «The Panty Piñata Polarization» Jennifer Glickman og Steven Molaro(teleplay)
Tim Doyle og Bill Prady(manus)
Mark Cendrowski 10. november 2008 3T7357
8 «The Lizard-Spock Expansion» Jennifer Glickman, Bill Prady og David Goetsch Mark Cendrowski 17. november 2008 3T7358
9 «The White Asparagus Triangulation» Stephen Engel og Richard Rosenstock(teleplay)
David Goetsch og Steven Molaro(manus)
Mark Cendrowski 24. november 2008 3T7359
10 «The Vartabedian Conundrum» Richard Rosenstock og Bill Prady(teleplay)
Steven Molaro og Chuck Lorre(manus)
Mark Cendrowski 8. desember 2008 3T7360
11 «The Bath Item Gift Hypothesis» Eric Kaplan og Stephen Engel(teleplay)
Richard Rosenstock og Bill Prady(manus)
Mark Cendrowski 15. desember 2008 3T7361
12 «The Killer Robot Instability» Daley Haggar og Steven Molaro(teleplay)
Richard Rosenstock og Bill Prady(manus)
Mark Cendrowski 12. januar 2009 3T7362
13 «The Friendship Algorithm» Chuck Lorre og Steven Molaro(teleplay)
Richard Rosenstock og Bill Prady(manus)
Mark Cendrowski 19. januar 2009 3T7363
14 «The Financial Permeability» Richard Rosenstock og Eric Kaplan(teleplay)
Chuck Lorre og Steven Molaro(manus)
Mark Cendrowski 2. februar 2009 3T7364
15 «The Maternal Capacitance» Richard Rosenstock og Steven Molaro(teleplay)
Chuck Lorre og Bill Prady(manus)
Mark Cendrowski 9. februar 2009 3T7365
16 «The Cushion Saturation» Bill Prady og Lee Aronsohn(teleplay)
Chuck Lorre(manus)
Mark Cendrowski 2. mars 2009 3T7366
17 «The Terminator Decoupling» Tim Doyle og Stephen Engel(teleplay)
Bill Prady og Dave Goetsch(manus)
Mark Cendrowski 9. mars 2009 3T7367
18 «The Work Song Nanocluster» Dave Goetsch og Richard Rosenstock(teleplay)
Bill Prady og Lee Aronsohn(manus)
Mark Cendrowski 16. mars 2009 3T7368
19 «The Dead Hooker Juxtaposition» Steven Molaro Mark Cendrowski 30. mars 2009 3T7369
20 «The Hofstadter Isotope» Dave Goetsch Mark Cendrowski 13. april 2009 3T7370
21 «The Vegas Renormalization» Steven Molaro(teleplay)
Jessica Ambrosetti, Nicole Lorre og Andrew Roth(manus)
Mark Cendrowski 27. april 2009 3T7371
22 «The Classified Materials Turbulence» Bill Prady og Steven Molaro(teleplay)
Chuck Lorre og Lee Arohnson(manus)
Mark Cendrowski 4. mai 2009 3T7373
23 «The Monopolar Expedition» Eric Kaplan og Richard Rosenstock Mark Cendrowski 11. mai 2009 3T7372

Sesong 3 (September 2009-Mai 2010)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Manus Regi Først sendt USA Produksjonskode
1 «The Electric Can Opener Fluctuation» Steven Molaro Mark Cendrowski 21. september 2009 3X5551
2 «The Jiminy Conjecture» Jim Reynolds Mark Cendrowski 28. september 2009 3X5552
3 «The Gothowitz Deviation» Bill Prady og Maria Ferrari(teleplay)
Lee Aronsohn og Richard Rosenstock(manus)
Mark Cendrowski 5. oktober 2009 3X5553
4 «The Pirate Solution» Steve Holland Mark Cendrowski 12. oktober 2009 3X5554
5 «The Creepy Candy Coating Corollary» Chuck Lorre og Bill Prady Mark Cendrowski 19. oktober 2009 3X5556
6 «The Cornhusker Vortex» Bill Prady og Maria Ferrari Mark Cendrowski 2. november 2009 3X5555
7 «The Guitarist Amplification» Chuck Lorre og Lee Aronsohn Mark Cendrowski 9. november 2009 3X5557
8 «The Adhesive Duck Deficiency» Maria Ferrari og David Goetsch Mark Cendrowski 16. november 2009 3X5558
9 «The Vengeance Formulation» Maria Ferrari og Steve Holland Mark Cendrowski 23. november 2009 3X5559
10 «The Gorilla Experiment» Bill Prady, Steven Molaro og Maria Ferrari(teleplay)
Steven Molaro, Richard Rosenstock og Steve Holland(manus)
Mark Cendrowski 7. desember 2009 3X5560
11 «The Maternal Congruence» Chuck Lorre, Bill Prady og David Goetsch(teleplay)
Steven Molaro, Richard Rosenstock og Maria Ferrari(manus)
Mark Cendrowski 14. desember 2009 3X5562
12 «The Psychic Vortex» Chuck Lorre, Eric Kaplan og Jim Reynolds(teleplay)
Lee Aronsohn og Steven Molaro(manus)
Mark Cendrowski 11. januar 2010 3X5561
13 «The Bozeman Reaction» Chuck Lorre, Steven Molaro og Steve Holland(teleplay)
Bill Prady, Lee Aronsohn og Jim Reynolds(manus)
Mark Cendrowski 18. januar 2010 3X5563
14 «The Einstein Approximation» Chuck Lorre, Steven Molaro og Eric Kaplan(teleplay)
Lee Aronsohn, Dave Goetsch og Steve Holland(manus)
Mark Cendrowski 1. februar 2010 3X5565
15 «The Large Hadron Collision» Lee Aronsohn, Richard Rosenstock og Maria Ferrari(teleplay)
Chuck Lorre, Steven Molaro og Jim Reynolds(manus)
Mark Cendrowski 8. februar 2010 3X5564
16 «The Excelsior Acquisition» Bill Prady, Steve Holland og Maria Ferrari(teleplay)
Chuck Lorre, Lee Aronsohn og Steven Molaro(manus)
Peter Chakos 1. mars 2010 3X5566
17 «The Precious Fragmentation» Bill Prady, Steven Molaro og Richard Rosenstock(teleplay)
Lee Aronsohn, Eric Kaplan og Maria Ferrari(manus)
Mark Cendrowski 8. mars 2010 3X5567
18 «The Pants Alternative» Eric Kaplan, Richard Rosenstock og Jim Reynolds(teleplay)
Chuck Lorre, Bill Prady og Steve Holland(manus)
Mark Cendrowski 22. mars 2010 3X5568
19 «The Wheaton Recurrence» Bill Prady, David Goetsch, Jim Reynolds og Maria Ferrari(teleplay)
Chuck Lorre, Steven Molaro, Nichole Lorre og Jessica Ambrosetto(manus)
Mark Cendrowski 12. april 2010 3X5569
20 «The Spaghetti Catalyst» Chuck Lorre, Bill Prady, Lee Aronsohn og Steven Molaro Anthony Rich 3. mai 2010 3X5570
21 «The Plimpton Stimulation» Steven Molaro, Jim Reynolds og Maria Ferrari(teleplay)
Chuck Lorre, Bill Prady og Lee Aronsohn(manus)
Mark Cendrowski 10. mai 2010 3X5571
22 «The Staircase Implementation» Chuck Lorre, Dave Goetsch og Maria Ferrari(teleplay)
Lee Aronsohn, Steven Molaro og Steve Holland(manus)
Mark Cendrowski 17. mai 2010 3X5572
23 «The Lunar Excitation» Lee Aronsohn, Steven Molaro og Steve Holland(teleplay)
Chuck Lorre, Bill Prady og Maria Ferrari(manus)
Peter Chakos 24. mai 2010 3X5573

Sesong 4 (September 2010-Mai 2011)[rediger | rediger kilde]

# Tittel Manus Regi Først sendt USA Produksjonskode
1 «The Robotic Manipulation» Steven Molaro, Eric Kaplan og Steve Holland(teleplay)
Chuck Lorre, Lee Aronsohn og Dave Goetsch(manus)
Mark Cendrowski 23. september 2010 3X6651
2 «The Cruciferous Vegetable Amplification» Steven Molaro, Chuck Lorre og Jim Reynolds(teleplay)
Bill Prady, Lee Aronsohn og Steve Holland(manus)
Mark Cendrowski 30. september 2010 3X6652
3 «The Zazzy Substitution» Lee Aronsohn, Steven Molaro og Maria Ferrari(teleplay)
Chuck Lorre, Bill Prady og Jim Reynolds(manus)
Mark Cendrowski 7. oktober 2010 3X6653
4 «The Hot Troll Deviation» Bill Prady, Lee Aronsohn og Maria Ferrari(teleplay)
Chuck Lorre, Steven Molaro og Adam Faberman(manus)
Mark Cendrowski 14. oktober 2010 3X6654
5 «The Desperation Emanation» Chuck Lorre, Steven Molaro og Steve Holland(teleplay)
Bill Prady, Lee Aronsohn og Dave Goetsch(manus)
Mark Cendrowski 21. oktober 2010 3X6655
6 «The Irish Pub Formulation» Bill Prady, Eric Kaplan og Maria Ferrari(teleplay)
Chuck Lorre, Lee Aronsohn og Steven Molaro(manus)
Mark Cendrowski 28. oktober 2010 3X6656
7 «The Apology Insufficiency» Bill Prady, Steven Molaro og Steve Holland(teleplay)
Chuck Lorre, Lee Aronsohn og Maria Ferrari(manus)
Mark Cendrowski 4. november 2010 3X6657
8 «The 21-Second Excitation» Lee Aronsohn, Steven Molaro og Steve Holland(teleplay)
Chuck Lorre, Bill Prady og Jim Reynolds(manus)
Mark Cendrowski 11. november 2010 3X6658
9 «The Boyfriend Complexity» Bill Prady, Steven Molaro og David Goetsch(teleplay)
Chuck Lorre, Lee Aronsohn og Jim Reynolds(manus)
Mark Cendrowski 18. november 2010 3X6659
10 «The Alien Parasite Hypothesis» Lee Aronsohn, Jim Reynolds og Maria Ferrari(teleplay)
Chuck Lorre, Steven Molaro og Steve Holland(manus)
Mark Cendrowski 9. desember 2010 3X6660
11 «The Justice League Recombination» Bill Prady, Steven Molaro og Steve Holland(teleplay)
Chuck Lorre, Lee Aronsohn og Maria Ferrari(manus)
Mark Cendrowski 16. desember 2010 3X6661
12 ««The Bus Pants Utilization»» Bill Prady, Steven Molaro og Eric Kaplan(teleplay)
Chuck Lorre, Lee Aronsohn og Maria Ferrari(manus)
Mark Cendrowski 6. januar 2011 3X6662
13 «The Love Car Displacement» Lee Aronsohn, Steven Molaro og Steve Holland(teleplay)
Chuck Lorre, Bill Prady og Dave Goetsch(manus)
Anthony Rich 20. januar 2011 3X6663
14 «The Thespian Catalyst» Bill Prady, Steven Molaro og Maria Ferrari(teleplay)
Chuck Lorre, Lee Aronsohn og Jim Reynolds(manus)
Mark Cendrowski 3. februar 2011 3X6664
15 «The Benefactor Factor» Chuck Lorre, Eric Kaplan og Steve Holland(teleplay)
Bill Prady, Lee Aronsohn og Dave Goetsch(manus)
Mark Cendrowski 10. februar 2011 3X6665
16 «The Cohabitation Formulation» Bill Prady, Steven Molaro og Jim Reynolds(teleplay)
Chuck Lorre, Lee Aronsohn og Dave Goetsch(manus)
Mark Cendrowski 17. februar 2011 3X6666
17 «The Toast Derivation» Chuck Lorre, Steven Molaro og Jim Reynolds(teleplay)
Bill Prady, Dave Goetsch og Maria Ferrari(manus)
Mark Cendrowski 24. februar 2011 3X6667
18 «The Prestidigitation Approximation» Chuck Lorre, Steven Molaro og Eric Kaplan(teleplay)
Bill Prady, Steve Holland og Eddie Gorodetsky(manus)
Mark Cendrowski 10. mars 2011 3X6668
19 «The Zarnecki Incursion» Bill Prady, Dave Goetsch og Jim Reynolds(teleplay)
Chuck Lorre, Steven Molaro og Maria Ferrari(manus)
Peter Chakos 31. mars 2011 3X6669
20 «The Herb Garden Germination» Bill Prady, Steven Molaro og Steve Holland(teleplay)
Chuck Lorre, Eric Kaplan og Eddie Gorodetsky(manus)
Mark Cendrowski 7. april 2011 3X6670
21 «The Agreement Dissection» Chuck Lorre, Steven Molaro og Eric Kaplan(teleplay)
Bill Prady, Dave Goetsch og Eddie Gorodetsky(manus)
Mark Cendrowski 28. april 2011 3X6671
22 «The Wildebeest Implementation» Bill Prady, Eddie Gorodetsky og Maria Ferrari(teleplay)
Chuck Lorre, Steven Molaro og Eric Kaplan(manus)
Mark Cendrowski 5. mai 2011 3X6672
23 «The Engagement Reaction» Chuck Lorre, Steven Molaro og Steve Holland(teleplay)
Bill Prady, Eric Kaplan og Jim Reynolds(manus)
Howard Murray 12. mai 2011 3X6673
24 «The Roomate Transmogrification» Bill Prady, Eric Kaplan og Jim Reynolds(teleplay)
Chuck Lorre, Steven Molaro og Eddie Gorodetsky(manus)
Mark Cendrowski 19. mai 2011 3X6674