Lemony Snicket

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Lemony Snicket er pseudonymet Daniel Handler brukte da han skrev bokserien Den onde greven, og også navnet på fortelleren i bøkene.

I begynnelsen av hver bok forteller han hvor sørgelig historien er, og at man heller burde finne noe hyggelig lesestoff. Som en epilog til hver bok skriver han et brev til en forlegger der han forteller hvor manuset til neste bok er gjemt. Han har gitt ut hele 13 bøker av serien. ikke bare bøker av serien er gitt ut men også mange av bøkene er gjort om til film. men det handler ikke bare om sorg det er ikke så veldig mye <koselige ting> det er mye død men også litt morsomme ting man ikke forventer. jeg har da lest alle bøkene og sett filmene som er laget. og her er litt av det som det handler om. tre barn ved navn violet, Klaus og sunny de er da tre veldig begavetet barn sunny som er ett spedbarn har allererede lært seg og si ett par ord og tennene hennes biter gjennom stål. Og violet trenger bare og sette håret i en hestehale så har hun en fantastisk oppfinnelse i tankene som også hjelper dem ut av vanskelige knipe. og ikke minst klaus ser alt fra ett annet perspektiv som også hjelper dem veldig.

litteraturstubbDenne litteraturrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.