Kingsize

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kingsize er Nordens største magasin for hiphop-elskere. Det kommer ut annen hver måned og leses av de fleste hiphop-interesserte i Norden.

Kingsize ble startet av norske Hiphop-entusiaster som et hardcore nisjeblad i 2001. Nettsiden Kingsize.no ble også startet samme år. Bladet og redaksjonen vokste i takt med kulturen i landet, og i 2004 hadde bladet blitt langt bredere, og ga også ut sitt første blad i Sverige.

Siden den gang har Kingsize gitt ut blader på to språk annenhver måned. I bladet finner man intervjuer med alt fra de nyeste norske gruppene til de største utenlandske artistene. I tillegg kan du lese om alle aspekter av kulturen, blant annet artikler om mote, livsstil graffiti, uteliv og mer.

I tillegg til selve bladet har Kingsize to av Skandinavias største hiphop-nettsider, som oppdateres hver ukedag med norske og internasjonale nyheter. I mai 2007 ble dessuten Kingsize TV lanserte som Skandinavias første Web-TV for hiphop-interesserte.

Kingsize jobber også mye med events og gjør alt fra releaseparties, til konserter og klubb-konsepter gjennom hele året. I tillegg er Kingsize med på å markedsføre nesten alle arrangementer som retter seg mot hiphop og R&B i Norge og Sverige.

Med lanseringen av Kingsize.no versjon 3.0 i desember 2007 kom Kingsize også med Norges første Hiphop-nettsamfunn i form av Kingsize Community. Her har man allerede nådd målsetningen om å samle alle nesten alle aktive brukere av kulturen i Norge for å skape en arena for utveksling av kontakter, erfaringer og kunstnerisk innhold..

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]