Kategoridiskusjon:Ukategorisert

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Er denne kategorien egentlig nødvendig når vi har Spesial:Uncategorizedpages? Hvis noen først gidder å legge inn kategori:ukategorisert i en artikkel, kan de vel like gjerne legge artikkelen i en ordentlig kategori? 81.191.119.76 14. apr 2005 kl.17:37 (UTC)

Jeg har vært inne på den sida og sett, og det virker som den ikke er oppdatert, de fleste artiklene som ligger der er blitt kategorisert på et senere tidspunkt. Går ut i fra at programmet tråler gjennom databasen nå og da, men at den ikke blir øyeblikkelig oppdatert når en artikkel som mangler kategorier blir opprettet. Fungerer sikkert på den måten for å lette trøkken på databasen. Kategori:Ukategorisert er ment som en hjelp til å huske på ukategoriserte artikler som man tilfeldigvis dumper over så de ikke går i glemmeboka. Jeg prøver å finne en passende kategori til artiklene med en gang, og som oftest går det bra, men enkelte må tenkes litt på. – Sunny256| 14. apr 2005 kl.17:46 (UTC)
Jeg synes dette virker praktisk. Noen ganger har jeg ikke en anelse om hva jeg skal legge en artikkel i, og da kan det være kjekt å legge den et sted hvor man husker den, eller hvor andre legger merke til kategorisering. Cnyborg 14. apr 2005 kl.17:52 (UTC)