Kategoridiskusjon:Rusomsorg

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg foreslår endring av navnet på denne kategorien til Rusbehandling eller Rusmiddelbehandling fremfor Rusomsorg. Rusomsorg er et begrep som henger igjen fra tidligere tider. Jeg oppfatter det i tillegg som devaluerende ved at man er en passiv mottaker av omsorg. Behandling er en aktivitet som fordrer deltakelse, ikke passiv mottakelse (av omsorg).

Jeg er ukjent med prosedyren med å endre kategorinavn og bruker derfor denne diskusjonssiden for å fremme dette forslaget. --Skotten 19. aug 2009 kl. 10:53 (CEST)

Jeg har ikke forutsetninger for å mene stort om dette, men om du mener det er det rette, er fremgangsmåten å velge "flytt" øverst i menyen, og velge nytt navn der. Dernest må du inn i hver artikkel i kategorien, og endre kategori fra "Kategori:Rusomsorg" nederst i artikkelen, til det nye navnet, altså "Kategori:xxxxx". Det er sikkert lurt å høre med noen av forfatterne av artiklene i kategorien hva de mener før du flytter, og kanskje vente noen dager slik at folk får sjansen til å lese dette innlegget her og eventuelt si sin mening. Sindre Skrede 19. aug 2009 kl. 23:44 (CEST)