Kategoridiskusjon:Norske rappere

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg foreslår å endre alle artikkelnavnene til kun selve artistnavnet. Folk aner ikke som oftest hva artistene heter på ordentlig, og listen blir ubrukelig og uoversiktelig. Dessuten er det som artister de er interresante skriveobjekter i wikipedia. Om dette kunne blitt endret hadde vi fått en bedre liste. --Luringen 13. okt 2007 kl. 01:54 (CEST)


Hei,

Siden norske rappere altid opperer med artistnavn synes jeg det er logisk å sortere de etter artistnavn og ikke etternavn, fornavn. Bakgrunnen for dette er at folk flest kjenner de ved artistnavn og ikke deres egentlige navn. Det vil da bli lettere å finne for folk som er interesert i kategorien.

Enig. Men jeg synes det egentlige navnet bør stå i parantes i listen. F.eks.: Cast (Geir Kristiansen). ...eller noe. 80.202.131.17 3. jul 2005 kl.15:10 (UTC)
Akkurat det er ikke så lett å få til, siden kategoriene bare lister opp artikkelnavnet. Å sortere etter artistnavn burde være greit så lenge det er en del av artikkelnavnet… Jon Harald Søby 3. jul 2005 kl.15:29 (UTC)

Enig med alle sammen, men jeg bare lurer på hvorfor "Karpe Diem"- medlemmet Chirag Rashmikant Patel er oppført med hele navnet sitt, mens det andre medlemmet Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid bare er oppført som Magdi...? Kunne noen fikset det, siden jeg er litt ny her og vet ikke hvordan jeg endrer det...