Kategoridiskusjon:Norske ministre

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg ser at en del ministre som også er politikere ikke ligger i kategorien [[parti-politikere]] (sett inn hvilket parti du måtte ønske). dette burde det ha vært tatt en gjennomgang på. Det er ikke nødvendigvis slik at dersom man leter etter Venstre-politikere, at man da veit om noen av dem har vært ministre. denne kategorien burde forsåvidt også ha vært delt opp. Martin 5. okt 2006 kl. 17:01 (UTC)

Inndeling[rediger kilde]

Jeg har startet en prosess nå i kveld med å dele inn ministre etter parti og dept. --MHaugen 6. mar 2007 kl. 01:35 (CET)

Jeg har latt de jeg har omkategorisert ligge i (f.eks) Ap-politikere, Ap-statsråder og Norske utenriksministre, bør være enige om dette før arbeidet startes/fullføres. Det magiske ordet {{DEFAULTSORT:}} kan med fordel brukes (så slipper man å skrive navn etter alle kategoriene. (man vil f.eks forvente å finne Erna Solberg i kat:Høyre-politikere), så jeg føler vi kan ha en viss grad av dobbel/overkategorisering. Dette er gjort på ordførerene Mvh Røed (d · en) 6. mar 2007 kl. 16:08 (CET)

Norske ministre og statsråder[rediger kilde]

Burde ikke denne kategorien bytte navn til "Norske ministre og statsråder", all den tid det bare er statsministeren og utenriksministeren som er ministre, resten av regjeringen er statsråder. ZorroIII 25. jan 2008 kl. 21:40 (CET)